Igluu Workshops Netwerkborrels Trainingen Evenementen Utrecht Eindhoven Den Haag

Bliqsemsessies: ondernemers helpen elkaar

Geplaatst door
|

21 oktober 2014 | Igluu, Lichttoren 32 Eindhoven | 3 ochtenden van 09.00 – 12.00 uur | neem voor meer informatie contact op met Francoise Vermunt

Francoise Vermunt is lid van Igluu Eindhoven en gaat met collega-leden aan de slag om ‘hardnekkige zakelijke issues’ gezamenlijk het hoofd te bieden. Een prima initiatief welke helemaal past bij de community gedachte van Igluu. Lees hieronder hoe het werkt.


“Als de bliksem een probleem oplossen met hulp van andere ondernemers”

De Bliqsemsessie is een korte creatieve sessie waarbij ondernemers gebruik maken van de expertise en de ‘brains’ van collega-ondernemers. In eerste instantie met ondernemers binnen de Igluu community, in een later stadium zullen ook ondernemers buiten de community uitgenodigd worden.

Doel – Doel van de sessie is in een zo kort mogelijke tijd een strategische uitdaging van de betrokken ondernemers aan te pakken met een concreet eindresultaat.

Opzet – 4 ondernemers die elkaar helpen concrete oplossingen te bedenken voor belangrijke vraagstukken. Ondernemers uit verschillende vakgebieden en branches die fris tegen de vraag aankijken en met de meest bruikbare en praktische ideeën komen. Dit alles onder de bezielende leiding van een ervaren procesbegeleider.

Voorbeeld thema: Changemanagement – De wereld om ons heen verandert in zeer rap tempo, kent steeds meer externe invloeden en laat zich bijna niet meer voorspellen. We kunnen daarom niet meer terugvallen op de huidige inzichten hoe een verandering aan te pakken. Welke inzichten en kennis over het (bege-)leiden en implementeren van een organisatieverandering sluit hier bij aan?

Tijd – Ochtendsessie van totaal 3 uur. In een korte tijdsperiode van 30 minuten wordt de vraag van de ondernemer aangepakt. Iedere ondernemer zet zijn/haar expertise maximaal in, om de andere te helpen waardoor het eindresultaat bijzonder goed is.

Opties – We starten de eerste sessie op dinsdag 21 oktober 2014 van 09.00 uur – 12.00 uur!

Organisatie – De sessie wordt gefaciliteerd door Françoise Vermunt van PIB. Zij is een inspirerende en geroutineerde expert in het organiseren van doelgerichte creativiteitssessies.

Locatie – De bliqsemsessie wordt gehouden bij Igluu, Lichttoren 32 te Eindhoven.

Doelgroep Ondernemers die bereid zijn andere ondernemers binnen de Igluu community te helpen en zo zelf ook flink veel hulp krijgen. Ondernemers die open staan voor de frisse blik van anderen en behoefte hebben aan uitbreiding van het eigen vertrouwde netwerk.

Aanmelden – neem voor meer informatie contact op met Francoise Vermunt

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Agenda

Terugblikken? Kijk op ons Agenda Archief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven