Lekker buiten de deur vergaderen!

Geplaatst door
|

De dagen worden langer, de temperatuur stijgt en om ons heen groeit en bloeit de natuur weer volop. Heerlijk. We kunnen weer lekker naar buiten met zijn allen!

Wij snappen dat als geen ander en combineren graag het nuttige met het aangename. Buiten de deur vergaderen bij Igluu is deze maanden ook écht buiten de deur vergaderen. Kom je een dagje vergaderen bij Igluu dan kun je bij ons de binnen-vergadering combineren met ‘buiten’.

Wij maken een smakelijk lunchpakket voor je klaar en je gaat er lekker op uit. Naar het park of gewoon een stevige wandeling. Of we regelen een gids om de stad mee te verkennen. Wij doen je graag een aantal suggesties aan de hand.

STADSWANDELING
BOOTTOCHT
BORREL OF BBQ
Een lunchwandeling door de binnenstad van Utrecht, Eindhoven of Den Haag?
Of wat dacht je van een boottochtje door de grachten in Utrecht of Den Haag? Maar ook een borrel na afloop van de vergadering op ons heerlijke dakterras behoort tot de mogelijkheden.

Heb je andere combi’s in gedachten? Laat het ons weten, we helpen je graag. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt, maar ook als je gelijk wilt boeken. Je kunt ons bereiken op nummer 085 773 7703. Graag tot ziens in onze Igluu!

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven