Igluu Nieuws

Cmonswift kiest voor werkplek bij Igluu Utrecht

Geplaatst door
|
7 april 2013 | Cmonswift realiseert de succesvolle lancering van innovatie technologieën, producten en diensten in de medische markt. Dit gebeurt op soepele en volhardende wijze, vandaar de verwijzing naar de zwaluw (common swift in het Engels). Cmonswift werkt voortaan vanuit Igluu Utrecht.

Cecile van den Boogaard: “Ik ben een persoon die graag nieuwe paden verkend, en deze ook betreed. Na een prachtige carrière binnen het ministerie van Defensie, waar ik in zeer diverse advies- en managementfuncties met goede teams mooie resultaten heb kunnen boeken , is het tijd om een nieuwe weg in te slaan. Als bedrijfskundige met een voorliefde voor technische omgevingen en de wil om bij te dragen aan maatschappelijk relevante vraagstukken, streef ik nu naar het vermarkten van veelbelovende technologieën in de medische sector. Mijn bijzondere aandacht op dit moment gaat uit naar het voorkomen en behandelen van bacteriële infecties in zorgomgevingen. De te benutten technologie is plasmatechnologie.”

“Ik heb voor Igluu gekozen vanwege de sfeer, de ontvangst en de drie zeer centrale locaties. Zowel in Utrecht als Eindhoven zal ik regelmatig aan het werk zijn. Tot slot, last but definitely not least, spreekt de mogelijkheid om andere ondernemende mensen te ontmoeten me ontzettend aan.”

Cecile van den Boogaard, Utrecht
www.cmonswift.com


Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven