Igluu Nieuws

Drukte bij opening nieuwe kantoorruimte en vergaderruimte Igluu Eindhoven

Geplaatst door
|

04 april 2013 | Drukbezochte opening van extra ruimte Igluu Eindhoven


Igluu Eindhoven opening kantoorruimte vergaderruimte Lichttoren Igluu Eindhoven opening kantoorruimte vergaderruimte Lichttoren Philips Igluu Eindhoven opening kantoorruimte vergaderruimte Lichttoren Evoke


De opening van het nieuwe deel van Igluu Eindhoven was zeer druk bezocht. Meer dan 100 mensen konden de nieuwsgierigheid niet onderdrukken en kwamen een kijkje nemen bij de nieuwe kantoren en vergaderzalen die Igluu heeft bijgebouwd.

De uitbreiding van Igluu Eindhoven werd geopend door een symbolische handeling van Richard Stassen van recruiter Michael Bailey Associates, Leon Giesen van LED-tl fabrikant Lysno en Mike Pennings van Lichtstad Advocaten. De drie ‘pioniers’ die al tijdens de verbouwing een huurovereenkomst tekenden en reeds eerder dit jaar met veel enthousiasme hun kantoorunits betrokken.

Igluu Eindhoven kantoorruimte Lichttoren opening door Michael Bailey Associates MBA Igluu Eindhoven kantoorruimte Lichttoren opening door Lysno Igluu Eindhoven kantoorruimte Lichttoren opening door Lichtstad Advocaten

Voor het soort kantoorruimte dat Igluu biedt is veel animo. Michiel Morks : “Tijdens de verbouwing hebben de eerste gegadigden zich al gemeld en tot op vandaag is de interesse groot. Stuk voor stuk serieuze en ambitieuze organisaties die oog hebben voor de toegevoegde waarde die we ze bieden. Met deze toplocatie, onze kwaliteit en onze service maken we het verschil.”.

De meeste gasten bleven na het bezichtigen van het nieuwe deel van Igluu nog even napraten en (zoals dat gaat bij Igluu) netwerken in de nieuwe lobby / receptie. Ondertussen genietend van de hapjes van Brood2Day en HeerlijkAnders en de heerlijke wijnen van GrapeDistrict.

De grote opkomst, de vele positieve reacties en uitstekende sfeer deed het team van Igluu Eindhoven terugkijken op een geslaagde avond.

De uitbreiding van Igluu Eindhoven kwam tot stand in nauwe samenwerking met woningbouwcorporatie Trudo, eigenaar van de Lichttoren. Het resulteert in prachtige nieuwe kantoorruimtes en vergaderruimtes in het hart van Eindhoven. Kijk voor meer informatie op onze website of download gelijk onze brochure.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven