Igluu Nieuws

Klanten geven Igluu een dikke 8!

Geplaatst door
|

18 september – Uit een enquete onder bijna duizend vergaderaars volgt dat men de ervaring bij Igluu honoreert met een dikke 8. Uitstekend dus. We zijn trots en oprecht blij. Uiteraard werken we hard om de hooggespannen verwachtingen van onze gasten waar te maken. Maar het is extra leuk om ook langs deze weg de waardering te mogen ontvangen. Naast locatie, interieur en catering wordt vooral ook de inzet van ons personeel geroemd. Wat wil je nog meer?!
igluu-enquete-vergaderen
Waarom kiest men voor Igluu
Uit de reacties maken we op dat de gunstige ligging, de uitstraling van onze panden en het moderne interieur vaak de doorslag geven. Maar we zijn ook verheugd om te horen dat wij worden gezien als een zeer betaalbare vergaderlocatie, zeker gelet op de kwaliteit. Ook wordt het eerste contact met onze medewerkers (per telefoon, email of op locatie) als zeer prettig ervaren. „Er wordt goed meegedacht”, was een veelgehoorde uitspraak. Maar ook „bij de eerste kennismaking op locatie werd alle tijd genomen om onze wensen te bespreken”.

Complimenten
Een dikke 8 verdien je niet zomaar. Dat betekent dat onze klanten ook na afloop echt tevreden zijn over de vergadering, heidag, trainingsessie of conferentie op een van de Igluu vestigingen. Een greep uit de complimenten die ons ten deel vielen; ‘Zeer klantvriendelijk en zeer flexibel, het leek wel of alles mogelijk was.’ ‘Inspirerende inrichting, mooie ruimte, veel licht.’ ‘Lekkere koffie en goede catering.’ ‘De inrichting en uitstraling geven de deelnemers een goed gevoel.’ ‘Behulpzaam personeel die goed meedenken.’ ‘Alles gewoon goed geregeld.’ ‘Tijdens de bijeenkomst alle hulp gekregen die we wensten.’ ‘Catering (hapjes) waren ook erg lekker.’ ‘Personeel altijd vriendelijk, behulpzaam en oprecht belangstellend.’ ‘Goed geregeld, persoonlijke benadering, bereidheid tot meedenken en meehelpen, ontspannen sfeer in gehele gebouw.’ ‘De hulp op de dag zelf was erg goed.’ En ga zo maar door.

Uiteraard komen in een enquete als deze ook waardevolle verbetersuggesties voorbij. En daar gaan we zeker mee aan de slag. Dat alles in ons streven om de bijeenkomsten bij Igluu zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Wie wint de iPad?
De respondenten die er prijs op stellen maken kans op een iPad mini. Voor het eind van deze maand gaat onze ‘notaris’ de trekking verrichten. We houden jullie op de hoogte!

Ook een keer vergaderen bij Igluu? Kijk op onze site voor meer informatie of neem contact op met een van onze medewerkers : 085 773 7703.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven