Igluu Nieuws

Eerste 3D-geprinte petitie ooit nu te zien in Eindhoven

Geplaatst door
|

Levensgrote 3D-olifant staat symbool voor Nederlanders die af willen van olifantenritten

Vorig jaar zomer lanceerde World Animal Protection (voorheen WSPA) de allereerste 3D-geprinte petitie. Met ruim 30.000 online beloftes om nooit (meer) een olifantenrit te maken verrees er in minder dan 3 weken tijd, live op Schiphol, een levensgrote 3D-geprinte olifant. Deze olifant, het symbool voor groeiende bewustwording onder Nederlanders over het leed achter een onschuldig ogend olifantenritje, is nu te bewonderen bij Igluu in Eindhoven.Uitbuiting van olifanten de wereld uit
De 3D-geprinte olifant is onderdeel van World Animal Protection’s campagne ‘Stap van de olifant af’ en haar wereldwijde inzet om de ogen te openen van toeristen en reisorganisaties voor het verborgen dierenleed achter olifantenritten en ander toeristisch vermaak met wilde dieren. Door deze bewustwording neemt de vraag af en wordt voorkomen dat er jonge olifanten illegaal uit het wild worden gevangen en hun wil op een traumatiserende manier wordt gebroken. Want pas dan kan een toerist ‘veilig’ een ritje maken.

Stap van de olifant af
De 3D-geprinte olifant is af, maar mensen kunnen nog steeds beloven om nooit (meer) een olifantenrit te maken via www.stapvandeolifantaf.nl. Met het doen van deze belofte steun je de wereldwijde campagne van World Animal Protection om olifantenritten en ander vormen van entertainment met wilde dieren voorgoed uit te bannen.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven