Evenementen locatie met uitstekende service

Op zoek naar een inspirerende evenementen locatie voor een vergadering, training of event? Igluu biedt met EventSpace aantrekkelijk geprijsde ruimtes in een omgeving die bruist van de ondernemingslust. Centraal gelegen in de binnenstad van Utrecht, Den Haag en Eindhoven, van alle gemakken voorzien en met een uitstekende service.

Igluu, pionier in coworking in Nederland, is uitvalsbasis voor zelfstandige professionals met ambitie. De creatieve energie die dit ‘ondernemershuis’ met zich meebrengt, voel je meteen zodra je het pand binnenstapt en heeft een bijna magisch effect op bezoekers.

Organiseer je een groot evenement en kun je daarbij wel wat ondersteuning gebruiken? Igluu EventSpace biedt naast verzorgde ruimtes voor grote groepen inhoudelijke en organisatorische ondersteuning op maat. Zo kan jouw evenement niet meer stuk en houd je ook nog tijd over voor andere zaken.

Onze klanten aan het woord


We hebben veel enthousiaste klanten die je graag vertellen welke toegevoegde waarde zij dagelijks ervaren bij Igluu. Een aantal daarvan vind je hieronder. Lees ze door en ontdek de overeenkomsten met jouw bedrijf. Wil je meer weten? Neem dan direct contact met ons op.

A friendly and cool place

T-Mobile“We needed a space for our yearly T-Mobile International meeting and workshop for digital heads and experts.

Our first impression was very good. Igluu is a friendly and cool place. The Igluu team was very welcoming, helpful, well organized and good prepared. They were there whenever we needed something, all got sorted in a minute. Everyone was really helpful, and cheerful.

We would highly recommend Igluu to others.”

Nora Aradi, Senior Social Media Expert, T-Mobile
www.t-mobile.nl

Igluu fulfilled all our needs

Anaplan“We needed event space that would accommodate our Benelux customers. Eindhoven seemed like the best option and Igluu was exactly what we were looking for.

The event was very well organized by the Igluu team. They took their time to meet with us and go through all our requests, making sure we had everything we asked for in order to run a smooth event. Igluu fulfilled all our needs. The Igluu Eindhoven location has more than enough rooms for our meetings, in the right size, with the right set up. Their experienced team was onsite whenever needed.

We can’t thank Igluu enough for all of their help, making our event a success in Eindhoven. Keep up the good job!”

Mariana Obradovic, EMEA Events Manager, Anaplan
www.anaplan.com

De samenwerking was erg prettig

GGzE

“Wij wilden bij GGzE een beleidsdag organiseren en vonden in Igluu de juiste locatie op een mooie plek in Eindhoven. De bijeenkomst was een groot succes. En niet in de laatste plaats dankzij Igluu. De samenwerking was erg prettig, vooraf maar zeker ook tijdens de dag zelf. De mensen van Igluu zijn zeer behulpzaam en denken mee.

Alles was erg goed verzorgd, en daar waar wij op het laatste moment toch nog iets wilden veranderen, was men erg flexibel en zocht men naar een oplossing. 
Kortom, het was uitstekend werken met en vertoeven bij Igluu. Dus het is zeker de moeite waard om vaker terug te komen. Ga zo door!”

Jolanda van Stratum, Eindhoven www.ggze.nl

We hebben dit event echt samen georganiseerd

Tjip de Jong, Kessels & Smit

“We zochten een locatie voor een evenement in opdracht van Oxfam Novib. Medewerkers van over de hele wereld gingen een aantal dagen met elkaar aan het werk, een proces dat wij begeleidden. De individuele werkplekken en de groepsruimtes bij Igluu leken ons ideaal voor deze gelegenheid.

We hebben een hele fijne tijd gehad. We werkten met marktkramen rond specifieke thema’s en daarvoor moesten de ruimtes flink verbouwd worden. Dat was geen enkel probleem. De medewerkers van Igluu dachten goed met ons mee en ondersteunden ons tot en met de laatste minuut. Ze voelden eigenlijk meer aan als collega’s dan als opdrachtnemers. We hebben dit event echt samen georganiseerd. Heel prettig!”

Tjip de Jong, Den Haag www.kessels-smit.com

 

Meer weten over EventSpace?


Meer weten over Igluu als locatie voor events en over de ondersteuning die wij kunnen bieden bij de organisatie er van? Neem contact met ons op. Je kunt ook direct online een ruimte reserveren.

Haak aan bij onze online community


Igluu is ook op de sociale media actief met posts, discussies, foto- en video-materiaal. ‘Follow us’ op Twitter, ‘like us’ op Facebook, ‘join us’ op LinkedIn en haak aan bij onze online community.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

home-contact-telefoonnummer-2

Of vul ons contactformulier in.

Contact

Brochures

Brochure Igluu Den Haag Brochure Igluu Eindhoven Brochure Igluu Utrecht

Bekijk onze vestigingen in meer detail en download de brochures van Den Haag, Eindhoven en Utrecht.

Foto Impressie

Foto impressie Igluu op Flickr

Op flickr hebben we een uitgebreide selectie fotos die een impressie geven van de sfeer op onze locaties.

Klanten Vertellen

Hoor van onze klanten wat ze bevalt aan Igluu EventSpace

Igluu EventSpace evenementen de voordelen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven