Igluu Nieuws

First Line Software gaat voor perfecte ligging

Geplaatst door
|

25 maart 2014 | First Line Software kiest voor een kantoor bij Igluu Den Haag.


FirstLine Recent hebben de mensen van First Line Software bij Igluu Den Haag een nieuw kantoor betrokken. First Line Software is een IT leverancier die zich richt op productontwikkeling, maatwerk applicatieontwikkeling en IT-consulting diensten.

Robert Lagas is General Manager bij First Line Software in Nederland: “Belangrijk bij het vinden van een kantoor was flexibiliteit en ligging. Beiden worden door Igluu geleverd. Wij houden kantoor in Den Haag, maar door het ruime aanbod van Igluu-faciliteiten op andere locaties in Nederland is flexibiliteit geborgd. Voor ons reden om voor Igluu te kiezen. We zitten hier nog maar net, maar het bevalt hier prima. We zijn snel gewend en naar een paar weken voelde het al goed en vertrouwd. Het was ook fijn dat alle noodzakelijke zaken al bij de start goed waren geregeld.”

Over First Line Software
First Line Software is een IT leverancier die zich richt op productontwikkeling, maatwerk applicatieontwikkeling en IT-consulting diensten. First Line is gespecialiseerd in het bedienen van veeleisende klanten en doet dat met een combinatie van goede business kennis van diverse bedrijfstakken, een ongeëvenaarde technische bekwaamheid, geavanceerde ontwikkelingsmethodieken en kennis van de meest moderne technologieën. First Line heeft het zogenaamde gedistribueerde werken door projectteams geperfectioneerd. Zij heeft in 2012 als het eerste en enige bedrijf in de wereld de Scrum Capability toekenning gekregen door Scrum Inc. Door de zeer efficiënte wijze van projectuitvoering wordt zo invulling gegeven aan de sterke behoefte om IT projecten voorspelbaar te maken: het leveren van de afgesproken kwaliteit, op tijd en binnen budget. First Line biedt daarnaast bovendien kostenvoordeel door gebruik te maken van nearshore ontwikkelcentra. First Line heeft haar succes tot nu toe voornamelijk gerealiseerd in Noord Amerika en Azie, maar inmiddels wordt ook een flink aantal klanten in Europa bedient. Om deze klanten lokaal een nog betere service te kunnen bieden en om het marktaandeel in Europa te vergroten is besloten om ook in Nederland een kantoor te openen. Van uit deze locatie zullen alle Europese activiteiten worden ontplooid en uitgevoerd. First Line heeft ruim 350 medewerkers in dienst.

Klik voor meer informatie over kantoorruimte bij Igluu.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven