Igluu Nieuws

Haagse adviseurs zetten groei voort in Eindhoven

Geplaatst door
|

31 maart 2014 | ZRi zet groei voort in Eindhoven

ZRi Het Haagse adviesbureau ZRi adviseert bij bouwprojecten. Het spectrum aan adviesdiensten is zeer breed, ZRi adviseert zowel op technisch inhoudelijk vlak als over het bouwproces zelf. ZRi wordt ingezet bij bouwprojecten in heel Nederland. Het openen van een nieuwe vestiging in de Lichttoren in Eindhoven past bij de ambitie van ZRi om verder te groeien.

Sinds enkele jaren is ZRi actief in de regio Eindhoven, met het verkleinen van de fysieke afstand tot de regio verwachten zij de opdrachtgevers in de regio (nog) beter van dienst te kunnen zijn. Bij het zoeken naar een geschikte locatie in Eindhoven waren bereikbaarheid, uitstraling en locatie belangrijk. Het nieuwe kantoor moest in elk geval dichtbij het centraal station liggen. Ook in verband met de reistijd vanuit Den Haag. ZRi zocht bovendien een prettige plek om te werken, dichtbij de stad, met een professionele uitstraling, niet al te ver van de Technische Universiteit en de gemeente Eindhoven.

jortdeboschkemper-zri Jort de Bosch Kemper: “We kenden Igluu vanuit Den Haag en dat was een reden om ook eens in Eindhoven te gaan kijken. Het concept van Igluu sluit goed aan bij onze verwachtingen van een moderne kantooromgeving. De uitstraling van Igluu is professioneel en representatief en de bereikbaarheid met het OV, maar ook met de auto is goed. Igluu ontzorgt en dat is ideaal wanneer je een tweede vestiging wilt opstarten. Er worden veel facilitaire zaken uit handen genomen waardoor je je kunt concentreren op de essentiele zaken. Naast de prettige omgeving wordt ook de aandacht en toewijding van de mensen binnen IGLUU als erg prettig ervaren.”

Klik voor meer informatie over kantoorruimte bij Igluu.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven