Igluu Workshops Netwerkborrels Trainingen Evenementen Utrecht Eindhoven Den Haag

Het etcetera principe

Geplaatst door
|

13 mei 2014 | Igluu Den Haag, Louis Couperusplein 2, 2514 HP Den Haag | aanvang 10 uur | Gratis | inschrijven per email bij de wissemagroup

Wat gebeurt er nu echt als het management een veranderplan maakt? Veranderen organisaties volgens plan of is dat de ‘illusie van de maakbare organisatie’?

Thijs Homan zocht het uit en schreef er een boek over: ‘Het et-cetera principe, een nieuw perspectief op organisatieontwikkeling.’ Hij wijst op het complexe krachtenspel van machtsverhoudingen, partijen en actoren binnen en buiten de organisatie, evolutionaire veranderprocessen en revolutionaire veranderprocessen.

Thijs Homan is een oud-collega van WissemaGroup en gastspreker in onze Break Out lunch op 13 mei over zijn ‘et-cetera principe’. Prof. dr. Thijs H. Homan is hoogleraar Change and Implementation bij de Open Universiteit en is als universitair hoofddocent en senior projectleider verbonden aan het Centre for Leadership and Personal Development van Universiteit Nyenrode. Daarnaast is hij zelfstandig organisatieadviseur en opleider.

We houden de Break Out Lunch op 13 mei, van 10:00 tot 13:00 uur in Den Haag.

Wil je jouw inzichten over organisatieontwikkeling aanscherpen met die van anderen en met een nieuwe blik naar het veranderen van jouw organisatie kijken? Meld je aan bij Shirley Mathoera; deelname is gratis. Het aantal deelnemers is beperkt, dus schrijf je snel in.
TIP : deelnemers aan de themabijeenkomsten van de WissemaGroup mogen voorafgaand of na afloop van de themabijeenkomst gebruik maken van de Igluu flexplekken. Daarmee wordt een leerzame dag ook gelijk een productieve dag. Een vergaderzaal boeken kan natuurlijk ook. Lijkt het je leuk en handig? Neem dan van te voren even contact op met Igluu locatiemanagement op 085 773 7703 of stuur een mail naar info@igluu.nl.

Over de organisator van deze thema bijeenkomst

De WissemaGroup begeleidt ondernemingen, overheden en instellingen in organisatie- en veranderingsprocessen in de meest ruime zin. Het bureau is onafhankelijk, creatief, innovatief en toegewijd. In vijfentwintig jaar heeft het bureau een gedegen naam opgebouwd. De WissemaGroup is een ‘all senior’ bureau. De adviseurs hebben een wisselende achtergrond, van meester in de rechten, organisatiepsycholoog, -socioloog, tot bedrijfseconoom en bedrijfskundige. Ze delen een passie voor verandering, grenzen verleggen: de toekomst tegemoet. Het bureau maakt deel uit van een Europees netwerk van organisatieadviesbureaus.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Agenda

Terugblikken? Kijk op ons Agenda Archief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven