Igluu Den Haag Couperusplein 2

Werken, vergaderen en evenementen organiseren in het bruisende hart van Den Haag

Igluu Den Haag is gevestigd in een historisch pand aan het Louis Couperusplein. Igluu ligt op een paar minuten fietsen van Den Haag CS, om de hoek bij de Denneweg en op een steenworp afstand van het Binnenhof, Paleis Noordeinde en het Malieveld.

Igluu Den Haag OneSpace Flexibele Werkplekken

Igluu Den Haag MeetingSpace Vergaderen
Igluu Den Haag OfficeSpace Kantoorruimte

Igluu Den Haag EventSpace Evenementen

Wat kun je bij Igluu Den Haag?

Igluu Den Haag biedt op bijna 1.300 m2 flexibele werkplekken, concentratie- en belruimtes, kantoorunits, vergaderzalen, een grote evenementen ruimte en een gezellige lunch, receptie- en borrelruimte.

Aan de rechterkant van deze pagina vind je onze adres en contact-informatie. Klik op het kaartje voor een persoonlijke routebeschrijving. Kijk hieronder voor meer informatie over openbaar vervoer en parkeren.


Bereikbaarheid te voet of per OV fiets vanaf Den Haag CS

Vanaf Den Haag CS bereik je Igluu Den Haag lopend in een kwartier; op de fiets doe je er zo’n vijf minuten over. Loop of fiets vanuit het Den Haag CS het Koningin Julianaplein over. Sla linksaf de Bezuidenhoutseweg in en ga na 50 meter rechts de Prinsessegracht op. Volg de Prinsessegracht gedurende ongeveer 700 meter. Je passeert onder andere het Korte Voorhout, de Kanonstraat en de Houtweg. Sla linksaf bij de Dr. Kuyperstraat. Deze straat gaat vanzelf over in de Mauritskade. Je passeert de Denneweg en na ongeveer 200 meter zie je aan je linkerhand het Louis Couperusplein. Wij zitten op nummer 2.

Dit is een gemakkelijke en snelle route. Heb je meer tijd? Raadpleeg Google Maps voor talloze andere routes via pittoreske grachten, gezellige winkelstraten en andere interessante plekken in Den Haag.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer vanaf Den Haag CS

Loop vanuit het station naar de tramhaltes op de begane grond. Neem tram 9 richting Noorderstrand en stap uit bij de 2e halte (Dr. Kuyperstraat). Loop de Dr. Kuyperstraat in. Deze gaat vanzelf over in de Mauritskade. Je passeert de Denneweg en na ongeveer 200 meter vind je aan je linkerhand het Louis Couperusplein. Wij zitten op nummer 2.

Je kunt ook bus 22 richting Duindorp of bus 24 richting Kijkduin nemen. Stap uit bij halte Mauritskade. Ga bij de Mauritskade linksaf. Na ongeveer 100 meter vind je het Louis Couperusplein aan je rechterhand. Wij zitten op nummer 2.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer vanaf Holland Spoor

Neem tram 1 richting Scheveningen Noorderstrand en stap uit bij de halte Mauritskade. Ga bij de Mauritskade linksaf. Na ongeveer 100 meter vind je het Louis Couperusplein aan je rechterhand. Wij zitten op nummer 2.

Of neem tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand en stap uit bij de halte Dr. Kuyperstraat. Loop de Dr. Kuyperstraat in. Deze gaat vanzelf over in de Mauritskade. Je passeert de Denneweg en na ongeveer 200 meter vind je aan je linkerhand het Louis Couperusplein. Wij zitten op nummer 2.

Elektrisch vervoer / Greenwheels

Op zoek naar een oplaadpunt in de buurt? Raadpleeg de kaart van Elektrisch Vervoer Nederland. Ben je lid van Greenwheels dan kan je gebruik maken van de Greenwheels auto voor de deur van Igluu. Kijk voor meer informatie op Greenwheels.

Bereikbaarheid met de auto – route en parkeren

Klik hier voor een persoonlijke routebeschrijving.

Er zijn verschillende parkeermogelijkheden in de buurt van Igluu Den Haag:

Je kunt maximaal 120 minuten parkeren op het Louis Couperusplein en de Mauritskade. Wil je lang(er) parkeren, dan kun je de auto ook parkeren op de Nassaulaan, dichtbij en er is ook vaak plek. Je moet dan wel een stukje omrijden via Plein 1813. Let op: parkeerautomaten in de omgeving van het Couperusplein accepteren vaak alleen PIN betalingen.

Sinds kort is het ook mogelijk op te parkeren bij parkKing Mauritskade. Het bevindt zich op de hoek van de Mauritskade en de Zeestraat (naast het Hilton hotel). Je loopt vanaf daar via de Scheveningseveer en de Mauritskade in 5 minuten naar Igluu. Deze garage is 24 uur per dag open (bij Igluu zijn tegen betaling voordelige uitrijkaarten verkrijgbaar).


Haak aan bij onze online community


Igluu is ook op de sociale media actief met posts, discussies, foto- en video-materiaal. ‘Follow us’ op Twitter, ‘like us’ op Facebook, ‘join us’ op LinkedIn en haak aan bij onze online community.

Andere Locaties

Adres

Igluu Den Haag
Louis Couperusplein 2
2514HP Den Haag

route, streetview

Igluu Den Haag - Google Maps
Igluu Den Haag - Google Street View

Contact

Caroline Fijen, Sales & Hospitality Manager, Igluu Den Haag
Madeleine Maas, Manager Meetings & Events, Igluu Den Haag

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Brochure

Bekijk de BROCHURE van deze vestiging.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven