Igluu Nieuws

Igluu en Seats2meet.com versterken elkaar

Geplaatst door
|

April 2011 | Utrecht | Igluu en Seats2meet.com zijn een samenwerking aangegaan

De Igluu vergaderruimtes worden voortaan boekbaar via de Seats2meet.com reserverings-engine (zie ook onze reserveringspagina). En bovendien zul je Igluu terugvinden binnen Mindz, het online social media platform van Seats2meet.com. Voor Seats2meet.com is Igluu de eerste partij die actief aan de slag gaat met haar software met behoud van haar eigen merknaam en identiteit. Voor Igluu is dit een belangrijke stap in de verdere uitbreiding van het Igluu netwerk.


Goed nieuws voor onze klanten


Onze samenwerking is ook goed nieuws voor de klanten van zowel Igluu als Seats2meet – zeker in Utrecht. Ben je als kenniswerker, telewerker, vergaderaar toe aan hectiek en dynamiek dan is de lounge van Seats2meet.com op Hoog Catherijne een prima plek om veel mensen tegen het lijf te lopen en contacten te leggen. Heb je behoefte aan rust, zoek je een omgeving om je goed te concentreren, je klanten te ontvangen – nog steeds in de nabijheid en het gezelschap van gelijkgestemden – dan is Igluu aan het Jansdam weer een prima optie. Door deze samenwerking hopen we hetgemakkelijker te maken voor onze klanten om over en weer gebruik te maken van de inspirerende facitliteiten die beide partijen bieden.

Ben je ook toe aan een “werkplek met veel toegevoegde waarde”?. Heb je zelf nog geen kennis gemaakt met Igluu? Kom dan gerust even een kijkje nemen op een van onze vestigingen in Utrecht of Den Haag.

Zie ook igluu.nl of neem gelijk contact op; bel 085 773 7703 of mail ons.PERSBERICHT


Igluu start samenwerking met Seats2meet.com

De inspirerende vergaderfaciliteiten van Igluu zijn vanaf heden ook boekbaar met behulp van de software van Seats2meet.com. Voor beide organisaties een belangrijke stap in realiseren van de beoogde groeistrategie.

Igluu biedt trendy werkplek- en vergaderfaciliteiten in de binnenstad van Den Haag en Utrecht. Door de inspirerende vergaderfaciliteiten van Igluu te koppelen aan het reserveringssysteem en de sociale infrastructuur van Seats2meet.com bereikt Igluu een grotere doelgroep en wordt het reserveringsproces sterk vereenvoudigd. Mede-oprichter van Igluu Michiel Morks: “Reserveren via het Seats2meet.com systeem past goed bij de eenvoud en fexibiliteit die wij onze klanten willen bieden. Het maken of aanpassen van een reservering vergt slechts een paar simpele stappen. Bovendien komen onze inspirerende ruimtes door de sociale media infrastructuur automatisch onder de aandacht van een veel grotere doelgroep.”

Igluu is de eerste organisatie die de samenwerking aangaat met Seats2meet.com onder het label ‘Inspired by Seats2meet.com’. Dit label biedt ondernemers de mogelijkheid om zich actief te verbinden met het concept en het waardenetwerk van Seats2meet.com. “De samenwerking met Igluu laat goed zien hoe het business model dat Igluu hanteert uitstekend gecombineerd kan worden met het gedachtegoed van Seats2meet.com.” aldus Marielle Sijgers, initiatiefnemer en mede-eigenaar van Seats2meet.com.

Deze samenwerking past tevens uitstekend in de expansieplannen van beide organisaties. Zo ging Seats2meet.com kort geleden een samenwerking aan met NS-dochter Servex voor de exploitatie van Seats2meet.com locaties op stations, en verwacht Igluu naast de bestaande vestigingen in Utrecht en Den Haag dit jaar ook vestigingen te openen in Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam. Mede oprichter Bert Franse “Igluu wil kenniswerkers op de meest aantrekkelijke binnenstadlocaties van Nederland een netwerk van vestigingen bieden waar geconcentreerd gewerkt en vergaderd kan worden. Deze samenwerking met Seats2meet.com helpt ons bij het ‘etaleren’ van onze vergaderproducten en het verdere optimaliseren van onze bedrijfsvoering. Daarmee levert het een belangrijke bijdrage aan de verdere uitbreiding van Igluu.”.

Meer informatie omtrent Igluu en haar concept voor kenniswerkers en vergaderaars is te vinden op www.igluu.nl. Meer informatie omtrent Seats2meet.com is te vinden op www.seats2meet.com . Een toelichting op samenwerkingsvormen van Seats2meet.com, waaronder het “inspired by” label, is te vinden op www.myowns2m.nl.

Noot voor de redactie:

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met:
Seats2meet.com – Marielle Sijgers, 06-51344098 of marielle@cdefholding.nl
Igluu – Bert Franse, 06 34658651 of bert@igluu.nl

Seats2meet.com is een on- & offline ontmoetingsconcept en faciliteert gasten met een dynamische omgeving om (samen) te werken, elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Een omgeving waar mensen met hun kennis, expertise en enthousiasme waarde toevoegen aan het grotere geheel. In de vrij toegankelijke open lounge of in de per ‘seat’ online te reserveren vergaderlounges. Seats2meet.com is onderdeel van de C.D.E.F. Holding BV.

Igluu biedt kenniswerkers (freelancers, thuiswerkers en mobiele professionals) een gedeelde werkomgeving op meerdere locaties in Nederland. Het ongelimiteerd gebruik van werkplek, lounge en vergaderruimte, internet, printen en goede koffie en thee zijn inbegrepen bij het all inclusive lidmaatschap. Goed gezelschap, delen van kennis, inspiratie, nieuwe zakelijke contacten en kansen, gelegenheidsformaties en een hoop lol is gratis! De inspirerende vergaderfaciliteiten zijn ook beschikbaar voor derden en bieden ruimte aan groepen van 3 tot 300 personen.

Zie ook de artikelen op Werken 2.0 en Misset Horeca.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven