Igluu Nieuws

Igluu faciliteert groei EPSN Workforce Group

Geplaatst door
|

Eindhoven, maart 2015 – EPSN Workforce heeft als doel om de nummer 1 arbeidsbemiddelaar te worden binnen de internationale recruitmentmarkt in de sectoren Techniek, Engineering, Medisch en IT. De EPSN Workforce Group is reeds in 9 Europese landen actief. Recentelijk vestigde EPSN Workforce haar ‘operations vestiging’ bij Igluu in de Lichttoren. Vanuit deze vestiging worden de Europese vestigingen aangestuurd en ontvangen ze waar nodig ondersteuning.

Het team in Eindhoven wordt gevormd door vaste krachten Tino, Sonja en Rafella en staat onder leiding van Mark Hentschke en Esther Heymans. Esther licht de keuze voor Igluu toe: “Wij hebben gekozen voor Igluu omdat wij op korte termijn willen gaan groeien en dan komt het concept voor de flexibele werkplekken erg goed van pas! Daarnaast is de Lichttoren natuurlijk perfect gelegen binnen Eindhoven en zorgt het moderne doch nostalgische karakter van Igluu ervoor dat wij onze gasten in stijl kunnen ontvangen. We hopen hier een lange tijd met veel plezier te kunnen werken.”

Uiteraard is Igluu trots dat deze ambitieuze club kiest voor ons unieke concept. Onze uitgebreide aanbod van kantoren, flexibele werkplekken, spreek en vergaderruimtes zorgen ervoor dat EPSN nog lange tijd vooruit kan bij Igluu. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de riante algemene voorzieningen en ons klantgerichte personeel. We heten ze van harte welkom en verheugen ons op een lange en plezierige samenwerking.


Meer over EPSN Workforce
EPSN Workforce heeft als doel om de nummer 1 arbeidsbemiddelaar te worden binnen de internationale recruitment markt in de sectoren Techniek, Engineering, Medisch en IT. Het ultieme doel is om dit niet alleen binnen Europa te realiseren, maar uiteindelijk wereldwijd.

EPSN Workforce is gespecialiseerd in het opvullen van tekorten op de lokale arbeidsmarkten met het overschot van andere lokale arbeidsmarkten. EPSN Workforce doet dit snel, zorgzaam en met zorg. De gedachte achter de werkwijze van EPSN Workforce – essentieel voor zowel klanten als voor de kandidaten – wordt ook weergegeven in nevenstaande afbeelding. Kijk voor meer informatie op de website, facebook-pagina of de linkedin-pagina van EPSN Workforce.


Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven