Igluu Nieuws

Igluu brengt een ode aan het industriële verleden van de Lichttoren

Geplaatst door
|

Eindhoven, 10 september 2015 – Igluu opende vandaag een vernieuwd congres- en trainingscentrum in de monumentale Philips Lichttoren te Eindhoven. Tevens kondigde Igluu een unieke samenwerking aan met het Philips museum.

Een zeer geslaagde opening
Klik hier voor de foto’s.

Igluu Eindhoven - opening Lichttoren 2015

De opening op 10 september was zeer geslaagd. Meer dan 150 gasten bezochten Igluu’s vernieuwde congres- en trainings-centrum. De sfeer was uitstekend, de drankjes en hapjes heerlijk en de complimenten overvloedig. Het was fantastisch.
Zie ook onze foto’s.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Igluu te bieden heeft? Download dan onze brochure of neem contact op met ons op nummer 085 773 7703.


Zie voor een volledige versie het persbericht.

Tijdens de opening presenteerde Igluu een geheel nieuwe aankleding van haar congres- en trainingscentrum. Het industriële verleden van deze historische locatie vormt daarbij het belangrijkste thema. Om dit te bewerkstelligen is nauw samengewerkt met het nabijgelegen Philips museum.

Michiel Morks, een van de oprichters van Igluu: “Wij kregen steeds vaker aanvragen van partijen die graag op deze unieke locatie meerdaagse bijeenkomsten wilden organiseren. Dat was voor ons de reden om dit deel van de Lichttoren in te richten als congrescentrum.” Mede-oprichter Bert Franse: “Het pand is op zichzelf al bijzonder. Na de renovatie in 2006 zijn de historische details weer naar voren gehaald. De hoge plafonds, grote ramen en ‘handgemaakte’ betonconstructie zijn indrukwekkend.”

Igluu is echter nog een stap verder gegaan in het benadrukken van de rijke historie van het pand. Zo zijn onder meer de vergaderruimtes verfraaid met historische afbeeldingen, afkomstig uit de Philips archieven. Franse; “We willen onze gasten inspireren met de fascinerende historie van Philips Eindhoven, het bedrijf dat deze stad groot heeft gemaakt, én het bijzondere pand.” Olga Coolen, directrice van het Philips Museum vult aan; “Philips heeft in bijna 125 jaar natuurlijk vele voorbeelden van gedurfd ondernemerschap en betekenisvolle innovaties voortgebracht. In de nieuwe ruimtes van Igluu voelt iedereen de bijzondere rol die het bedrijf voor de stad en iedere ondernemer betekent.”

Igluu en Philips museum zijn trots en delen hun trots ook naar hun relaties. In aanvulling op het uitgebreide aanbod van Igluu biedt het Philips museum aantrekkelijke rondleidingen in en rondom het Philips museum, om meer verhalen en de achtergronden van deze verhalen met relaties te delen. Franse: “Dit is natuurlijk heel leuk voor onze gasten. Een lunch-tripje naar het museum is een leerzame en verfrissende onderbreking van een dag vergaderen.”

Zie voor een volledige versie het persbericht. Wil je meer weten over de mogelijkheden die Igluu te bieden heeft? Neem dan contact op met ons op nummer 085 773 7703.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven