Igluu Nieuws

Inzamelingsactie voor ALS

Geplaatst door
|

Eindhoven – Mike Pennings is lid bij Igluu Eindhoven en gaat met zijn gezin in mei van dit jaar meedoen aan een inzamelingsactie voor ALS.

Pennings-ALS-inzamelactie Mike, Christel, Bohdy & Lilly Pennings gaan de strijd aan tegen de ziekte ALS. Op 30 mei 2014 gaan we fietsend en wandelend de uitdaging aan in het Italiaanse Valle di Ledro. Mike en Bohdy leggen een 40 kilometer lange stevige mountainbikeroute af. Lilly en Christel gaan 15 kilometer lopen en klimmen met pittige beklimmingen en afdalingen.

Het doel van de sponsortocht op 30 mei is om geld voor onderzoek in te zamelen om deze vooralsnog ongeneeslijke ziekte de wereld uit te helpen. Dit doel ondersteunen zij van harte door het leveren van een sportieve en financiële bijdrage.

Om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen, zoeken Mike en zijn gezin sponsoren. Alle donaties zijn zeer welkom, alle beetjes maken samen een groot geheel! Bijdragen gaan rechtsreeks naar de Stichting ALS. Er blijft niets hangen bij de organisatie of bij Mike en zijn gezin. Uiteraard betalen zij zelf hun reis- en verblijfskosten en zorgen ook zij voor een donatie!

Wil jij de familie Pennings sponsoren? Klik dan hier! Via de website kun je een vrijwillige bijdrage overmaken. Vergeet niet bij deelnemer een van de gezinsleden van de familie Pennings te selecteren: Bohdy Pennings, Lilly Pennings, Christel Foubert of Mike Pennings. Voor ondernemingen is bovendien mogelijk om vanaf een bijdrage van € 500,- een naamsvermelding met logo op de shirt van de deelnemers te krijgen.

Bij voorbaat dank voor je bijdrage.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven