Igluu Workshops Netwerkborrels Trainingen Evenementen Utrecht Eindhoven Den Haag

Keep it simple: Jugaad innovatie

Geplaatst door
|

17 juni 2014 | Igluu Den Haag, Louis Couperusplein 2, 2514 HP Den Haag | aanvang 10 uur | Gratis | inschrijven per email bij de wissemagroup

Innovatie is voor kleine organisaties vanzelfsprekend. Met ontwerp, ontwikkeling en productie in één team is het makkelijk ervaringen te delen en het iedere keer beter te doen. Als organisaties groter worden, wordt innovatie ingewikkelder. En zodra Innovatie een afdeling wordt, wordt het wel erg lastig. Dan moet je een projectorganisatie inrichten om alleen maar alle benodigde kennis en mensen bij elkaar te brengen.

Jugaad innovatie komt overgewaaid uit India en heeft een heel andere invalshoek. Jugaad gaat uit van schaarste: schaarste van grondstoffen, schaarste van energie en schaarste van tijd. Het adagium van Jugaad is: hou het simpel. Kies voor simpele innovaties en kies ook voor een simpele aanpak om innovatie te organiseren. Dat geeft veel nieuwe ideeën en geeft ook veel nieuwe energie.

Onze Break Out lunch op 17 juni gaat over Jugaad innovatie, we presenteren de principes van Jugaad innovatie en gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden om Jugaad in je eigen praktijk toe te passen.

We houden de BOL op 17 juni, van 10:00 tot 13:00 uur in Den Haag.

Meld je aan bij Shirley Mathoera; deelname is gratis. Het aantal deelnemers is beperkt, dus schrijf je snel in.TIP : deelnemers aan de themabijeenkomsten van de WissemaGroup mogen voorafgaand of na afloop van de themabijeenkomst gebruik maken van de Igluu flexplekken. Daarmee wordt een leerzame dag ook gelijk een productieve dag. Een vergaderzaal boeken kan natuurlijk ook. Lijkt het je leuk en handig? Neem dan van te voren even contact op met Igluu locatiemanagement op 085 773 7703 of stuur een mail naar info@igluu.nl.

Over de organisator van deze thema bijeenkomst

De WissemaGroup begeleidt ondernemingen, overheden en instellingen in organisatie- en veranderingsprocessen in de meest ruime zin. Het bureau is onafhankelijk, creatief, innovatief en toegewijd. In vijfentwintig jaar heeft het bureau een gedegen naam opgebouwd. De WissemaGroup is een ‘all senior’ bureau. De adviseurs hebben een wisselende achtergrond, van meester in de rechten, organisatiepsycholoog, -socioloog, tot bedrijfseconoom en bedrijfskundige. Ze delen een passie voor verandering, grenzen verleggen: de toekomst tegemoet. Het bureau maakt deel uit van een Europees netwerk van organisatieadviesbureaus.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Agenda

Terugblikken? Kijk op ons Agenda Archief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven