Igluu Nieuws

Bedrijfsjuridische dienstverlener opent kantoor in Eindhoven

Geplaatst door
|

Eindhoven, maart 2015 – Legadex is sinds februari 2015 behalve in Amsterdam ook gevestigd in Eindhoven. Zij houden kantoor in de Lichttoren en maken daar gebruik van de kantoorfaciliteiten van Igluu. Met deze vestiging in Eindhoven kan Legadex haar diensten voortaan nog gemakkelijker leveren aan ondernemingen in de regio Zuid.

hansmartijnroosMede-oprichter van Legadex, Hans Martijn Roos: “We zijn deze week aan de slag gegaan bij Igluu en onder de indruk van de snelheid waarmee de faciliteiten voor ons worden ingericht. De keuze voor Igluu bevalt ons nu al uitstekend.”

Een kernteam van ervaren bedrijfsjuristen en paralegals is inmiddels van start gegaan. Legadex verwacht deze groep in de loop van 2015 verder uit te breiden. Hans Martijn Roos :”Voor paralegals en (bedrijfs)juristen in de Eindhovense regio biedt de nieuwe vestiging van Legadex mooie kansen om voor bedrijven in de Brainport Regio aan de slag te gaan. Daarmee wordt Legadex nu ook voor juristen en WO en HBO paralegals in Zuid-Nederland interessant als werkgever. Zij kunnen voortaan met de nieuwste juridische software, consultancy op juridisch werkproces en flexibele inzet hun waarde voor bedrijven en advocatenkantoren bewijzen.”

Legadex heeft nog ruimte voor enkele ambitieuze bedrijfsjuristen en paralegals. Kijk hiervoor en voor het dienstenaanbod op www.legadex.com.

Legadex : PEOPLE – PROCESS – SOFTWARE

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven