Igluu Nieuws

Lunchsessie : over ondernemingsraden en pensioenen

Geplaatst door
|

Donderdag 26 mei 2016 | Igluu Den Haag | Lunchsessie over ondernemingsraden en pensioenen | start : 10.00 uur met aansluitend een lunch | kosten : geen | inschrijven : email Shirley Mathoera of bel met 070-3559700

Na grote opkomst in Den Haag nu ook in Eindhoven. Mis het niet!

image007

WissemaGroup en partner Montae organiseren een Break Out Lunch om de veranderingen op het gebied van pensioenen en het instemmingsrecht van ondernemingsraden toe te lichten.

Het pensioendossier is altijd lastig. En de OR heeft er steeds meer over te zeggen! De huidige economische omstandigheden drijven de pensioenfondsen haast tot wanhoop, de rente is laag en de aandelenkoersen staan onder druk. En we worden allemaal steeds ouder. Het pensioen is een onderwerp van het instemmingsrecht van de OR, maar in de praktijk zijn er verschillen van onderneming tot onderneming. Nieuwe wetgeving reduceert de verschillen en vergroot het instemmingsrecht van ondernemingsraden. Een weerbarstig onderwerp vraagt daarmee nog nadrukkelijker aandacht.

DETAILS

26 mei 2016
Igluu Eindhoven
Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven
10.00 – 14.00 u

Kosten
geen

Inschrijven
stuur een mail of
bel 070-3559700

WissemaGroup en partner Montae organiseren een Break Out Lunch om je op de hoogte te brengen van de veranderingen op het gebied van pensioenen en instemmingsrecht. Daarnaast wisselen ze ervaringen uit over het overleg en de onderhandelingen over pensioenen tussen medezeggenschap en management. Belangrijke kwesties zijn daarbij hoe je met behoud van eigen regie effectief externe experts kan inzetten en hoe je de samenhang tussen de verschillende arbeidsvoorwaarden bewaart.

De BOL is op 20 april 2016 om 10.00 uur bij de WissemaGroup in Den Haag. Aansluitend bieden zij de deelnemers een lunch aan. Je kunt je aanmelden door te mailen naar Shirley Mathoera of te bellen met 070-3559700. Het aantal deelnemers is beperkt!

`

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven