Igluu Nieuws

Lysno verlicht Vlisco tijdens Dutch Design Week

Geplaatst door
|

22 oktober 2013 | De schitterend verlichte ramen van de Lichttoren tijdens de Dutch Design Week is een samenwerking van Lysno en Vlisco.

igluu-vlisco-lysno-ddw2013-lichttoren

Vlisco, dat in Afrika wereldberoemd is om zijn stoffen, stelt in een drietal ramen op de kop van de Lichttoren haar kunstige design tentoon. Deze kunstwerken worden verlicht door 150 Lysno Led-TL lampen van Lysno. Het Helmondse bedrijf Vlisco doet dit jaar mee aan de Dutch Design week die op 18 oktober van start gaat en tot en met 27 oktober duurt. Dit spektakel is een grootschalig en internationaal jaarlijks negendaags evenement in Eindhoven waarbij design in allerlei facetten centraal staat.

Lysno B.V. produceert LED-TL verlichting en is gevestigd in de Lichttoren in Eindhoven. Lysno heeft ook een kantoor in Hong Kong op het Science Park. Doordat de volledige ontwikkeling en productie in-house gebeurt, garanderen zij uitmuntende producten met de hoogste kwaliteit. Kijk voor meer informatie op lysno.com

Haak aan bij onze online community


Igluu is ook op de sociale media actief met posts, discussies, foto- en video-materiaal. ‘Follow us’ op Twitter, ‘like us’ op Facebook, ‘join us’ op LinkedIn en haak aan bij onze online community.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven