Vergaderen in een ondernemende omgeving


Op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering, training of event? Igluu biedt met MeetingSpace aantrekkelijk geprijsde vergaderruimtes in een omgeving die bruist van de ondernemingslust. Centraal gelegen in de binnenstad van Utrecht, Den Haag en Eindhoven, van alle gemakken voorzien en met een uitstekende service.

Igluu, pionier in coworking in Nederland, is uitvalsbasis voor zelfstandige professionals met ambitie. De creatieve energie die dit ‘ondernemershuis’ met zich meebrengt, voel je meteen zodra je het pand binnenstapt en heeft een bijna magisch effect op bezoekers.

Je kunt bij Igluu MeetingSpace terecht voor bijeenkomsten met 2 tot 500 deelnemers, in verschillende settings. Van een spreekkamer voor persoonlijke gesprekken tot een auditorium voor workshops, trainingen en netwerkbijeenkomsten gericht op grotere groepen. De ruimtes zijn smaakvol ingericht en voorzien van de modernste communicatiemiddelen. Een gezellige bar en een dakterras met uitzicht op de binnenstad maken het plaatje compleet.


Onze klanten aan het woord


We hebben veel enthousiaste klanten die je graag vertellen welke toegevoegde waarde zij dagelijks ervaren bij Igluu. Een aantal daarvan vind je hieronder. Lees ze door en ontdek de overeenkomsten met jouw bedrijf. Wil je meer weten? Neem dan direct contact met ons op.

Iedere keer een feestje


Aartjan van Erkel, schrijvenvoorinternet.nl

“Ik zocht een kleine, intieme vergaderzaal om met 1 of 2 klanten een dag te kunnen werken in een luxe sfeer. Die zijn moeilijk te vinden, zo bleek.

Bij Igluu vond ik de perfecte ruimte. Met precies de sfeer en luxe die ik zocht. Op een trendy locatie, midden in het historische centrum van Utrecht, met het geklingel van het carillon van de Domtoren op de achtergrond. Ook het dakterras is een echte bonus: uitzicht over Utrecht dat je nergens anders hebt. Mijn klanten maken zelfs foto’s met hun smartphone van het uitzicht op de Domtoren.

De stille omgeving – ondanks de ligging in het oude centrum van Utrecht – en natuurlijk de uitstekende ontvangst en verzorging door Nienke en collega’s maken het helemaal top! Voor mij is het iedere keer een feestje als ik met klanten voor een ‘Persoonlijke VIP-dag’ naar Igluu ga.”

Aartjan van Erkel, Utrecht
www.schrijvenvoorinternet.nl

Deelnemers voelen zich hier meteen thuis


Mariska Franse, nwsbrf.nl

“Voor workshops en vergaderingen met klanten reserveer ik altijd een vergaderruimte bij Igluu. Daarmee laat ik zien dat ik een professional ben en dat ik de mensen waar ik voor werk serieus neem.

Je kunt bij Igluu kiezen uit verschillende vergaderruimtes: groot of klein, formeel of informeel. Ze hebben stuk voor stuk iets eigens en huiselijks waardoor mensen zich er meteen op hun gemak voelen. Ik krijg dan ook vaak positieve reacties.

De vergaderruimtes zijn brandschoon en goed onderhouden, en de locatiemanager staat bij vragen altijd voor je klaar. Dat is fijn, want zo kan ik al mijn aandacht richten op mijn klanten.”

Mariska Franse, Utrecht
Nwsbrf.nl

Ik zou deze ruimte zo weer boeken


Marlies Nijland, Zegelring.info

“Ik zocht een kleine, persoonlijke vergaderzaal voor een aantal gesprekken met klanten in de regio Brabant. Die heb ik gevonden bij Igluu Eindhoven. De vergaderruimte had een zakelijke maar frisse uitstraling, en zag er netjes uit. Het was ook fijn dat je vlakbij kon parkeren.

Mijn bedrijf is gevestigd in Amersfoort en het kostte me teveel tijd om vooraf langs te gaan om de vergaderruimte te bekijken. Daarom heb ik me telefonisch laten adviseren door de locatiemanager van Igluu. Die dacht goed met me mee.

De vergaderruimte was precies zoals ik had gehoopt. Ik zou hem zo weer boeken.”

Marlies Nijland, Eindhoven
www.zegelring.info


Meer weten over MeetingSpace?


Meer weten over de prijzen en beschikbaarheid van onze vergaderruimtes in Utrecht, Den Haag en Eindhoven? Organiseer je volgende vergadering, heidesessie, congres, studiebijeenkomst of brown paper sessie bij Igluu. Neem contact met ons op. Je kunt ook direct online een ruimte reserveren.

Haak aan bij onze online community


Igluu is ook op de sociale media actief met posts, discussies, foto- en video-materiaal. ‘Follow us’ op Twitter, ‘like us’ op Facebook, ‘join us’ op LinkedIn en haak aan bij onze online community.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

home-contact-telefoonnummer-2

Of vul ons contactformulier in.

Contact

Brochures

Brochure Igluu Den Haag Brochure Igluu Eindhoven Brochure Igluu Utrecht

Bekijk onze vestigingen in meer detail en download de brochures van Den Haag, Eindhoven en Utrecht.

Foto Impressie

Foto impressie Igluu op Flickr

Op flickr hebben we een uitgebreide selectie fotos die een impressie geven van de sfeer op onze locaties.

Klanten Vertellen

Hoor van onze klanten wat ze bevalt aan Igluu MeetingSpace

Igluu MeetingSpace vergaderen de voordelen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven