Igluu Nieuws

Montae opent nieuw kantoor in Lichttoren

Geplaatst door
|
1 februari 2013 | Vroeger werden er gloeilampen getest. Vanaf 1 februari gaat Montae er klaarheid brengen in complexe pensioenvraagstukken.

montae Het Rijswijkse pensioenadviesbureau heeft op 1 februari 2013 een tweede vestiging geopend bij Igluu in de voormalige Philips Lichttoren in het hart van Eindhoven.

Door ingrijpende veranderingen die elkaar snel opvolgen is er binnen de pensioensector een groeiende vraag naar deskundig advies op het gebied van collectief pensioen, governance, bestuursondersteuning en risicomanagement.

Montae heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als specialist op deze terreinen. Om het groeiende aantal relaties in het zuiden en oosten van Nederland nog beter te kunnen bedienen heeft Montae besloten een tweede vestiging te openen. Met een moderne locatie in het hart van Eindhoven is Montae nog beter in staat om dichtbij de klant regionaal- en branchegericht te kunnen opereren.

Met de opening van deze nieuwe vestiging onderstreept Montae ook dat zij voortdurend werkt aan het versterken van haar eigen expertise door het aantrekken van pensioenprofessionals in elk vakgebied, ook in de regio Zuid-Nederland.

Over Montae
Sinds 1997 is Montae een landelijk opererend advieskantoor op het gebied van collectieve pensioenen en sociale verzekeringen. Montae bestaat uit ruim 40 specialisten die werken voor pensioenfondsen, pensioenuitvoerders, toezichthouders, belangengroepen, verzekeraars, ministeries, werkgevers, ondernemingsraden, vakbonden en opleidingsinstituten.

Meer informatie vind je op de website van Montae.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven