Igluu Workshops Netwerkborrels Trainingen Evenementen Utrecht Eindhoven Den Haag

Neemt de directie jouw OR serieus?

Geplaatst door
|

11 november 2014 | Igluu Den Haag, Louis Couperusplein 2, 2514 HP Den Haag | aanvang 10 uur | Gratis | inschrijven per email bij de wissemagroup

Samen slimmer, samen sterker!

Neemt de directie de mening van jouw OR serieus? Waarom zou hij dat doen? De verhalen bij de koffieautomaat en in het bedrijfsrestaurant geven wel kleur, maar vertellen niet alles over wat echt leeft en speelt. (En meestal gaan ze over voetbal.)

Hoe hou je stand als je gelooft dat het anders moet? Hoe zorg je dat je echt weet wat er leeft, wat het meeste draagvlak heeft, waar zorgen en waar ideeën zitten? Hoe toon je de bestuurder dat jij en je collega OR-leden de directe vertegenwoordiging en afspiegeling van je achterban zijn?

Dit vergt snelle, betrouwbare dialogen met alle medewerkers in je organisatie en de inzet van slimme, eenvoudige online instrumenten.

WissemaGroup nodigt je uit voor een Break Out Lunch met als thema Samen slimmer, Samen sterker. Te gast zijn ook Maurik Dippel en Danny Gorter van CouncilWise. CouncilWise ontwikkelt instrumenten voor nieuwe vormen van communicatie met medewerkers en klanten. Graag ruimen we tijd in om ervaringen te delen en van elkaars successen en missers te leren.

We houden de Break Out Lunch op 11 november in Den Haag. Hij duurt van 10.00 uur tot 13.00 uur.
We kijken uit naar je komst!

Wil je deelnemen aan deze Break Out Lunch?
Neem contact op met Shirley Mathoera, per telefoon 070-3559700 of per email. Het aantal deelnemers is beperkt!
TIP : deelnemers aan de themabijeenkomsten van de WissemaGroup mogen voorafgaand of na afloop van de themabijeenkomst gebruik maken van de Igluu flexplekken. Daarmee wordt een leerzame dag ook gelijk een productieve dag. Een vergaderzaal boeken kan natuurlijk ook. Lijkt het je leuk en handig? Neem dan van te voren even contact op met Igluu locatiemanagement op 085 773 7703 of stuur een mail naar info@igluu.nl.

Over de organisator van deze thema bijeenkomst

De WissemaGroup begeleidt ondernemingen, overheden en instellingen in organisatie- en veranderingsprocessen in de meest ruime zin. Het bureau is onafhankelijk, creatief, innovatief en toegewijd. In vijfentwintig jaar heeft het bureau een gedegen naam opgebouwd. De WissemaGroup is een ‘all senior’ bureau. De adviseurs hebben een wisselende achtergrond, van meester in de rechten, organisatiepsycholoog, -socioloog, tot bedrijfseconoom en bedrijfskundige. Ze delen een passie voor verandering, grenzen verleggen: de toekomst tegemoet. Het bureau maakt deel uit van een Europees netwerk van organisatieadviesbureaus.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Agenda

Terugblikken? Kijk op ons Agenda Archief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven