Igluu Nieuws

Nordeon vestigt zich in de Lichttoren

Geplaatst door
|

11 juni 2013 | Met de komst van Nordeon is de business community van Igluu Eindhoven weer een ambitieuze en innovatieve onderneming rijker


Nordeon vestigt zich in Lichttoren bij Igluu Eindhoven

Eindhoven (11 juni 2013) – Met ingang van 1 september aanstaande vestigt Nordeon zich officieel in de Lichttoren. Pierre van Lamsweerde, CEO van Nordeon, ondertekende recentelijk een contract met Igluu. Daarmee is de business community ‘die bij Igluu kantoor houdt’ weer een ambitieuze onderneming rijker.

Nordeon produceert verlichtingsbronnen en armaturen voor de professionele markt met een zeer korte terugverdientijd. Daarbij speelt LED verlichting een belangrijke rol. Het innovatieve bedrijf is in 2012 opgericht en heeft fabrieken in zowel Duitsland als Frankrijk.

Pierre van Lamsweerde over zijn komst naar Igluu: “Wij waren op zoek naar een kantoor van waaruit wij de groeiende activiteiten van Nordeon kunnen aansturen. Een kantoor met klasse en uitstraling. En dat hebben we gevonden bij Igluu in de Lichttoren, een locatie met een rijke geschiedenis. Mooier kan eigenlijk niet voor een organisatie als de onze.”

Igluu is verheugd met de komst van Nordeon. Michiel Morks van Igluu: “We zijn blij met weer een innovatieve en ambitieuze onderneming die vanuit onze Igluu opereert. Een echte aanwinst voor onze community.”

Haak aan bij onze online community


Igluu is ook op de sociale media actief met posts, discussies, foto- en video-materiaal. ‘Follow us’ op Twitter, ‘like us’ op Facebook, ‘join us’ op LinkedIn en haak aan bij onze online community.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven