Opening vernieuwde etage Igluu Den Haag – Op Haagse Hoogte

Geplaatst door
|

Donderdag 1 juni 2017 | Igluu Den Haag | Opening vernieuwde 5e etage – Op Haagse Hoogte | start om 16u met hapjes en drankjes op het dakterras tot uiterlijk 19u | kosten : geen | inschrijven via e-mail aan Kim

Op donderdag 1 juni openen wij “Op Haagse Hoogte”, een unieke etage met ruimte voor bijeenkomsten, evenementen en conferenties tot 200 personen inclusief twee prachtige dakterassen en een fabuleus uitzicht over de Haagse binnenstad.

 
 
 
Nieuwsgierig hoe het ontwerp van onze vernieuwde 5e etage er uit ziet? Kijk dan alvast naar deze korte animatie.

 
 
Tot 2 juni krijg je als vroegboeker 50% korting op een van de nieuwe ruimtes op de 5e etage. Meer weten? Bel Kim 085 7737703 (#2)

Ter gelegenheid van de opening organiseren wij tussen 16.00 en 18.30 uur een borrel en wij zouden het heel leuk vinden als jij ook bij de opening aanwezig bent. Wij zorgen voor een sfeervol muziekje, schenken een lekkere cocktail en onze BBQ-chef grillt de heerlijkste hapjes op het dakterras. En uiteraard is er de gelegenheid om de nieuwe etage te bewonderen.

Het belooft heel gezellig te worden. Dus kom vooral langs. Al is het maar een half uurtje. En mocht je dat leuk vinden – neem dan gerust een introducee mee. Laat ons even weten of en met wie je komt. Stuur een mail naar kimb@igluu.nl of bel ons op 085 773 7703 (optie #2). Graag tot ziens op 1 juni!

`

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven