Over Igluu - Bert Franse, Michiel Morks en Jeroen Riedstra

Over Igluu


Een innovatief concept neerzetten dat mensen inspireert en met elkaar verbindt. Op een dynamische locatie midden in de stad. Dat was jarenlang onze droom. Met de oprichting van Igluu – workspace voor professionals is die droom uitgekomen.

Igluu, opgericht in 2009, is de eerste coworking community in Nederland: een plek waar ambitieuze professionals naast en met elkaar kunnen werken, vergaderen en netwerken. Hierdoor ontstaat een bijzondere energie die er voor zorgt dat mensen het beste uit zichzelf halen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste mensen om je heen te hebben. Wij kennen elkaar uit de bancaire wereld waar we intensief hebben samengewerkt: eerst in loondienst en later als zelfstandige management- en ICT-consultants.

Passie, plezier en kennis delen is de sleutel tot succes, zo hebben wij door de jaren heen ontdekt. Die elementen vormen nu de basis van Igluu. Dat wij onlangs alweer de derde vestiging hebben geopend – een plek die nog meer ruimte biedt aan de professionals waar wij ons op richten- bewijst dat we met onze filosofie op de goede weg zitten.


Ons Team

Samen vormen wij een kleine, platte organisatie. We werken graag in een informele sfeer aan het leveren van de allerbeste service. Wij worden gewaardeerd om onze persoonlijke aandacht, kwaliteit en flexibiliteit.

Kim Bezem, Hospitality & Sales, Igluu Den Haag  Leslie Broeks Igluu Eindhoven  Bert Franse Igluu Oprichter Eigenaar  Bernard Janssen Igluu Locatie Manager Den Haag  Kim van Kasteren Igluu Locatie Manager Eindhoven  Yvette van Kommer, Hospitality, Igluu Den Haag 

Anne van der Meer Igluu Eindhoven Receptioniste  Michiel Morks Igluu Oprichter Eigenaar  Jeroen Riedstra Igluu Oprichter Eigenaar   Manon van de Sande, Sales & Events Igluu Eindhoven  Sanne Rijkers Igluu Eindhoven Coordinator Sales & Events  Ingrid Vijfhuizen Igluu Locatie Manager Utrecht 

Onze Partners


Een Igluu bouw je samen! Bij Igluu begrijpen wij dat het gaat om het vormen van teams om tot echte resultaten te komen. Lees hieronder meer over de belangrijkste partners die deel uitmaken van ons team.

Superieur vloerontwerp

partners-ahrend-logo Desso, als leverancier van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt, richt zich voornamelijk op superieur vloerontwerp en Cradle to Cradle®. De commerciële producten; de tapijten voor de zakelijke markt, vertegenwoordigen meer dan de helft van de totale omzet en zijn te vinden in kantoren, bankgebouwen, winkels, openbare gebouwen, scholen, universiteiten en zorgcentra.

De innovatiestrategie van Desso concentreert zich op drie pijlers: Creativiteit, Functionaliteit en Cradle to Cradle®. Voor Desso is creativiteit gelijk aan CARPETECTURE®. Het is een uitstekend voorbeeld van Desso’s streven naar een creatief tapijtdesign dat aansluit bij de behoeften van architecten, binnenhuisarchitecten, huizenbezitters en eindgebruikers. Op het gebied van functionaliteit ontwikkelt Desso baanbrekende oplossingen die het verschil maken ten aanzien van gezondheid en welzijn.

Uit deze innovatie- en creativiteitsstrategie zijn bij Desso een aantal gepatenteerde producten voortgekomen, zoals DESSO AirMaster®, voor een acht keer lagere fijnstofconcentratie in de lucht (in vergelijking met harde vloeren) en DESSO EcoBase®, waarmee Desso een Cradle to Cradle® -zilvercertificaat heeft behaald voor een gehele tapijttegel.

Desso

Humanising spaces

partners-ahrend-logo Er voor zorgen dat mensen altijd en op verschillende plaatsen aan de slag kunnen in een sfeervolle, professionele en duurzaam ingerichte werkomgeving. Dat is de gemeenschappelijke drijfveer van Igluu en Koninklijke Ahrend NV, ontwerper van meubilair en kantoorinrichter. Ahrend is sinds september 2011 de exclusieve leverancier van het totale inrichtingsconcept van Igluu en zelf klant bij Igluu.

Koninklijke Ahrend NV richt, samen met klanten, architecten en andere partners omgevingen in waar mensen worden gestimuleerd tot optimale prestaties. Het bedrijf zorgt er voor dat mensen professioneel, plezierig en productief kunnen werken in mooie, functionele en duurzame werk-, leer- en leefomgevingen. Ahrend werkt volgens het Cradle to Cradle concept, met als doel geen afval meer te produceren.

Ahrend is ontwerper en producent van herkenbaar, tijdloos Dutch Design-meubilair waaronder diverse stoelen, tafels en opbergsystemen.

Koninklijke Ahrend N.V.

iScimo verfrissende communicatie

partners-iscimo-logo Een frisse kijk op communicatie, verrassende oplossingen en een praktische aanpak. Daarvoor staat iScimo, een projectmatige samenwerking tussen zes enthousiaste onafhankelijke ondernemers die elkaar kennen van Igluu in Utrecht. iScimo ondersteunde Igluu bij de ontwikkeling van de nieuwe website die begin 2013 online ging.

De ondernemers binnen iScimo leverden elk vanuit hun eigen expertise een bijdrage aan de website: Ben Drost kwam met strategisch communicatieadvies, Antwan Wiersma verzorgde de techniek en Lisette de Jong schreef de teksten. Luuk de Bie leverde sprekende illustraties, en Matthijs de Raad en Arjen Hoeve maakten het plaatje compleet met pakkende films.

iScimo begeleidt bedrijven en andere organisaties bij de ontwikkeling en uitvoering van een communicatiestrategie. Het collectief is in te schakelen voor het hele traject of voor gedeeltes daarvan. Kennis delen met elkaar en met klanten staat centraal in hun aanpak, ‘want zo ontstaan de beste ideeën.’

www.iscimo.nl

Een unieke vergaderformule

partners-logo-s2m20100927072143 De vergaderfaciliteiten van Igluu zijn sinds april 2011 ook boekbaar via het reserveringssysteem van Seats2Meet. Voor Igluu is de samenwerking een mooie manier om zijn werk- en vergaderfaciliteiten onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Seats2Meet breidt met de vergaderfaciliteiten van Igluu zijn zalenaanbod verder uit.

Een vergaderzaal boeken via het Seats2Meet-systeem gaat snel en gemakkelijk. Je boekt stoelen in plaats van zalen. Dat houdt bijeenkomsten en vergaderingen ook voor kleine groepen betaalbaar.

www.seats2meet.comHaak aan bij onze online community


Igluu is ook op de sociale media actief met posts, discussies, foto- en video-materiaal. ‘Follow us’ op Twitter, ‘like us’ op Facebook, ‘join us’ op LinkedIn en haak aan bij onze online community.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

Igluu bel 085 773 7703

Of vul ons contactformulier in.

Contact

Onze Leden

Benieuwd wie je bij Igluu tegen kan komen?

Igluu onze leden

Stageplaatsen

Igluu Eindhoven is op zoek naar stagiairs. Interesse? Lees verder en neem contact op met Kim van Kasteren.

Igluu Utrecht is op zoek naar stagiairs. Interesse? Lees verder en neem contact op met Ingrid Vijfhuizen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven