Over Igluu - Bert Franse, Michiel Morks en Jeroen Riedstra

Over Igluu


Een innovatief concept neerzetten dat mensen inspireert en met elkaar verbindt. Op een dynamische locatie midden in de stad. Dat was jarenlang onze droom. Met de oprichting van Igluu – workspace voor professionals is die droom uitgekomen.

Igluu, opgericht in 2009, is de eerste coworking community in Nederland: een plek waar ambitieuze professionals naast en met elkaar kunnen werken, vergaderen en netwerken. Hierdoor ontstaat een bijzondere energie die er voor zorgt dat mensen het beste uit zichzelf halen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste mensen om je heen te hebben. Wij kennen elkaar uit de bancaire wereld waar we intensief hebben samengewerkt: eerst in loondienst en later als zelfstandige management- en ICT-consultants.

Passie, plezier en kennis delen is de sleutel tot succes, zo hebben wij door de jaren heen ontdekt. Die elementen vormen nu de basis van Igluu. Dat wij onlangs alweer de derde vestiging hebben geopend – een plek die nog meer ruimte biedt aan de professionals waar wij ons op richten- bewijst dat we met onze filosofie op de goede weg zitten.


Ons Team

Samen vormen wij een kleine, platte organisatie. We werken graag in een informele sfeer aan het leveren van de allerbeste service. Wij worden gewaardeerd om onze persoonlijke aandacht, kwaliteit en flexibiliteit.

Sanne van Toer, Igluu Eindhoven  Caroline Fijen, Sales & Hospitality Manager, Igluu Den Haag  Madeleine Maas, Sales, Meetings & Events, Igluu Den Haag  Lesley Hendriks, Hospitality & Events, Igluu Den Haag  Leslie Broeks Igluu Eindhoven  Bert Franse Igluu Oprichter Eigenaar  Chantal van Werde Igluu Eindhoven Front Office  Kirsten Scholma Igluu Eindhoven Hospitality  Michiel Morks Igluu Oprichter Eigenaar 

Jeroen Riedstra Igluu Oprichter Eigenaar   Kirsten Groenen, Eindhoven  Yusuf Oner, Sales Igluu Eindhoven  Larissa Peterse, Igluu Utrecht 

Haak aan bij onze online community


Igluu is ook op de sociale media actief met posts, discussies, foto- en video-materiaal. ‘Follow us’ op Twitter, ‘like us’ op Facebook, ‘join us’ op LinkedIn en haak aan bij onze online community.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Vacatures

Lijkt het je leuk om bij Igluu te werken? Bekijk dan hier ons actuele overzicht met vacatures.

Stageplaatsen

Igluu is op zoek naar stagiairs. Interesse? Lees verder en neem contact op met info@igluu.nl.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven