Over Igluu - Bert Franse, Michiel Morks en Jeroen Riedstra

Over Igluu


Een innovatief concept neerzetten dat mensen inspireert en met elkaar verbindt. Op een dynamische locatie midden in de stad. Dat was jarenlang onze droom. Met de oprichting van Igluu – workspace voor professionals is die droom uitgekomen.

Igluu, opgericht in 2009, is de eerste coworking community in Nederland: een plek waar ambitieuze professionals naast en met elkaar kunnen werken, vergaderen en netwerken. Hierdoor ontstaat een bijzondere energie die er voor zorgt dat mensen het beste uit zichzelf halen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste mensen om je heen te hebben. Wij kennen elkaar uit de bancaire wereld waar we intensief hebben samengewerkt: eerst in loondienst en later als zelfstandige management- en ICT-consultants.

Passie, plezier en kennis delen is de sleutel tot succes, zo hebben wij door de jaren heen ontdekt. Die elementen vormen nu de basis van Igluu. Dat wij onlangs alweer de derde vestiging hebben geopend – een plek die nog meer ruimte biedt aan de professionals waar wij ons op richten- bewijst dat we met onze filosofie op de goede weg zitten.


Ons Team

Samen vormen wij een kleine, platte organisatie. We werken graag in een informele sfeer aan het leveren van de allerbeste service. Wij worden gewaardeerd om onze persoonlijke aandacht, kwaliteit en flexibiliteit.

Kim Bezem, Hospitality & Sales, Igluu Den Haag  Leslie Broeks Igluu Eindhoven  Bert Franse Igluu Oprichter Eigenaar  Anne Genders Igluu Locatie Manager Utrecht  Bernard Janssen Igluu Locatie Manager Den Haag  Kim van Kasteren Igluu Locatie Manager Eindhoven  Chantal Jenniskens Igluu Eindhoven Receptioniste  Sanne Hulshorst Igluu Eindhoven Sales  Kirsten Scholma Igluu Eindhoven Hospitality 

Michiel Morks Igluu Oprichter Eigenaar  Jeroen Riedstra Igluu Oprichter Eigenaar   Sanne Rijkers Igluu Eindhoven Coordinator Sales & Events  Jasper Cloosterman Igluu Algemeen Directeur  Suze Grol Igluu Eindhoven Medewerker Hospitality  Baiba Balode Igluu Den Haag Medewerkster Hospitality  Valerie Beerens Igluu Den Haag Medewerkster Hospitality  Celine van der Schaft Igluu Utrecht  Evy Latijnhouwers Igluu Eindhoven Receptioniste 

Haak aan bij onze online community


Igluu is ook op de sociale media actief met posts, discussies, foto- en video-materiaal. ‘Follow us’ op Twitter, ‘like us’ op Facebook, ‘join us’ op LinkedIn en haak aan bij onze online community.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

Igluu bel 085 773 7703

Of vul ons contactformulier in.

Contact

Vacatures

Lijkt het je leuk om bij Igluu te werken? Bekijk dan hier ons actuele overzicht met vacatures.

Stageplaatsen

Igluu Eindhoven is op zoek naar stagiairs. Interesse? Lees verder en neem contact op met Kim van Kasteren.

Igluu Utrecht is op zoek naar stagiairs. Interesse? Lees verder en neem contact op met Anne Genders.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven