Maak kennis met Igluu Onespace en DayspaceEen representatieve werkplek voor een aantrekkelijke prijs.

Maak kennis met Igluu OfficespaceEen professioneel kantoor dat met je meegroeit.

Maak kennis met Igluu MeetingspaceEen inspirerende ruimte op een centrale locatie.

Pacific Island Travel naar de Lichttoren

Geplaatst door
|

PIT logoEindhoven, januari 2015 – Pacific Island Travel heeft sinds kort haar Eindhovense vestiging verplaatst naar Igluu in de Lichttoren.

Pacific Island Travel – onderdeel van de World Wide Travel Group – heeft jarenlange ervaring in het samenstellen van reizen naar de Pacific, Afrika en Zuid-Amerika. De medewerkers weten uit eigen ervaring alles van de bestemmingen en kunnen je als geen ander helpen bij het samenstellen van een onvergetelijke op maat gemaakte reis die aan alle verwachtingen voldoet.

Voorheen zat het kantoor van Pacific Island Travel altijd in de Groene Toren. Dit kantorencomplex in het centrum van Eindhoven gaat echter omgebouwd worden tot een appartementencomplex. Tijd voor een nieuw kantoor!

sylvieSylvie Jansen van Pacific Island Travel: “Al snel kwamen we Igluu tegen. Een concept wat geheel in het teken staat van ‘het nieuwe werken’ en perfect aansluit bij onze wensen. Zo huren we een kleine ruimte voor onze werkplekken en boeken we gemakkelijk spreekruimtes wanneer onze klanten langs willen komen om hun reizen door te nemen. Doordat je bij Igluu veel faciliteiten deelt met anderen heb je automatisch meer aanspraak tijdens een werkdag. En bij het zien van de lounge met roze bar waren de meiden natuurlijk meteen om!”.

Meer over de touroperators van de World Wide Travel Group
De Worldwide Travel Group is de overkoepelende naam van gespecialiseerde touroperators; Pacific Island Travel, Impala Tours, South America Tours en van de online boeking sites PacificIslandTravel.com en CheapCampers.nl. Het hoofdkantoor in Amsterdam concentreert zich op ál deze merken, daar waar kantoor Eindhoven zich vooral bezig houdt met het merk “Pacific Island Travel”.

Pacific Island Travel is al 23 jaar dé specialist in op maat gemaakte reizen naar Australië, Nieuw-Zeeland, de eilanden van de Stille Zuidzee en Hawaï. Ook kunnen wij stopovers in Amerika en Azië verzorgen. Wij geven uiteraard informatie uit eerste hand. Zie ook pacificislandtravel.nl

vakantie-frans-polynesie-le-tahaa

Impala Tours biedt de grootste keus en beste prijzen voor reizen naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Kenia, Tanzania, Malawi, Mozambique en Zambia. Ook biedt Impala Tours exotische reizen naar de eilanden Mauritius, de Seychellen, La Réunion en Madagaskar; de echte Parels van de Indische Oceaan. Zie ook impalatours.nl.

South America Tours biedt de u grootste keus en de beste prijzen voor reizen naar Chili, Argentinië, Peru, Bolivia, Ecuador, Brazilië, Colombia en Antarctica. Zie ook southamericatours.nl.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact