Igluu Workshops Netwerkborrels Trainingen Evenementen Utrecht Eindhoven Den Haag

Social Media Club 070 – NOS & Live on Demand

Geplaatst door
|

19 November 2013 | Igluu, Louis Couperusplein 2, Den Haag | ontvangst vanaf 17.30 uur einde om 20.00 uur | Kosten: gratis | Aanmelden via meetup.

De laatste #SMC070 van dit jaar al weer. En het is inmiddels traditie dat we die afsluiten met een topavond. En dat gaat het worden wat ons betreft want we hebben twee sprekers die ieder een super verhaal hebben. Alles wat je wil weten over hoe social media traditionele media verandert hoor je vanavond, uit twee verschillende perspectieven.

We starten de avond met Thijs Sprangers (@thijs_sprangers) van Live on Demand : Wilde je voorheen jouw held zien spreken dan moest je wachten tot hij/zij op een evenement sprak en was het hopen dat je daar kaarten voor kon krijgen. Hoe anders is de wereld anno 2013.

Nu zet je op zo’n moment ‘Live on Demand’ in. En samen met hen ga je aan de slag om jouw muzikant/social media goeroe/kookheld/regisseur of wie dan ook naar Nederland te krijgen. Met behulp van ‘the crowd’ en social media zorg je voor voldoende (betalend) publiek, waarna Live on Demand aan de slag gaat om jouw held op het podium te krijgen. Deze start up timmert al aardig aan de weg en heeft haar eerste event inmiddels gerealiseerd.

Mede-oprichter van Live on Demand, Thijs Spranger (initiator achter onder meer de Social Conference) vertelt vanavond onder meer over hoe social media wordt ingezet en het belang ervan voor Live on Demand.

Meemaken hoe zo’n avond in de praktijk gaat? SMC070leden kunnen met korting naar de avond met Rory Sutherland die Live on Demand op 3 oktober organiseert. Bestel je ticket met code SMC070 en krijg € 10,- korting.

Na de pauze vertelt Youssef Eddini (youssef_eddini) het verhaal van de NOS: Wie kent de NOS niet? Het instituut achter Studio Sport, maar vooral ook het Journaal, voorheen bij uitstek een traditioneel medium. Hoe ziet de communicatie-aanpak eruit van de NOS, welke invloed heeft social media gehad? En wat is de impact op de communicatie-afdeling van de NOS door de komst van social media? En wat heeft het gedaan met en voor de mensen die bij de NOS werken?

Hoofd communicatie & marketing van de NOS, Youssef Eddini, vertelt er vanavond uitgebreid over.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Agenda

Terugblikken? Kijk op ons Agenda Archief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven