Igluu Workshops Netwerkborrels Trainingen Evenementen Utrecht Eindhoven Den Haag

Social Media Club Den Haag – november 2014

Geplaatst door
|

18 november 2014 | Igluu, Louis Couperusplein 2, Den Haag | ontvangst vanaf 17.30 uur einde om 20.00 uur | Kosten: gratis | Aanmelden via meetup.

Social Media Club Den Haag

If you get it, share it


Het doel van de Social Media Club is kennis en ervaringen te delen over de inzet van praktische en toepasbare social media. #SMC070 bestaat omdat mensen hun tijd, kennis en ervaring vrijwillig beschikbaar stellen. Voor en door elkaar.

Alles over media-inkoop
Wat kun je er nou allemaal mee en is de banner nog wel effectief? Wat voor mogelijkheden zijn er nog meer? Wat zijn optimale resultaten? Rick toe Water @Heimerik (creative director) en Ruud Verheijen @RuudVbijMEC (client service director) van MEC nemen ons deze avond mee in de ins en outs van media-inkoop, met de focus op online.

CASE: Online Strategie ANWB
Iwan Banens @IwanBanens werkt al sinds 2005 bij de ANWB, een bedrijf met bijna 4 miljoen leden. Hij praat je deze avond bij over het belang van user experience voor de ANWB: hoe dragen innovaties bij aan een optimale klantervaring en tegelijkertijd ook aan zakelijke doelen?

Persoonlijk en relevant zijn, altijd en overal
De betrouwbaarheid van de ANWB heeft er altijd al voor gezorgd dat het Nederlandse volk zorgeloos de weg op kan. Denk maar aan de praatpalen langs de weg die je direct verbinden met een lid van de ‘Wegenwacht’. Persoonlijk én relevant zijn, is onderdeel van de genen van de ANWB. Maar hoe laat de ANWB deze merkwaarden terugkomen op het online kanaal? Iwan vertelt er deze SMC070 alles over. Hij neemt je mee in een aantal interessante cases en de resultaten hiervan.

Verzamel dus alvast je vragen (ook de domme, want die zijn er niet) en kom naar deze #SMC070. Zoals altijd bij onze vaste vriend én topgastheer IGLUU.

Programma
17.30 inloop
17.45 start 1e spreker
18:30 pauze
18.45 start 2e spreker
19.30 einde
~ naborrel ~

De bijeenkomsten vinden om de twee maanden plaats bij Igluu Den Haag. Aanmelden voor een volgende bijeenkomst kan via meetup. Zie ook de SMC070 LinkedIn groep.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Agenda

Terugblikken? Kijk op ons Agenda Archief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven