Maak kennis met Igluu Onespace en DayspaceEen representatieve werkplek voor een aantrekkelijke prijs.

Maak kennis met Igluu OfficespaceEen professioneel kantoor dat met je meegroeit.

Maak kennis met Igluu MeetingspaceEen inspirerende ruimte op een centrale locatie.

Geplaatst door
|

Kom stage lopen bij Igluu

Per direct hebben we op onze vestiging in Utrecht een stageplek beschikbaar voor een enthousiaste stagiair. Steek jij graag je handen uit de mouwen? En vind je het leuk om mee te denken met de ontwikkeling van Igluu Utrecht? Lees verder en solliciteer.

Over Igluu

Igluu is de eerste aanbieder van flexibele werk- en vergaderplekken in Utrecht op de mooiste plek in de stad. Opgezet door 3 ervaren ondernemers die hun kantooromgeving, kennis en netwerk graag delen met anderen. Igluu is er voor de professionele ondernemer, op zoek naar een comfortabele en representatieve werkomgeving en dagelijks contact met gelijkgestemde ondernemers. Daarnaast is Igluu er voor de ondernemers of bedrijf dat zoekt naar een professionele en inspirerende vergader- en bijeenkomstlocatie. De faciliteiten zijn modern en nieuw en de locatiemanager ziet er op toe dat alles perfect verzorgd is. Op dit moment zijn er drie vestigingen (Den Haag, Eindhoven en Utrecht). In Utrecht is het concept begin 2009 begonnen, en functioneert daarom ook voor sommige zaken als hoofdkantoor. Het is de kleinste vestiging van Igluu en al snel na de start zijn vestigingen in Den Haag en Eindhoven geopend.

Werkzaamheden

Als stagiair bij Igluu Utrecht ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de locatie. Je houdt je onder andere bezig met:

 • Ontvangen en begeleiden van gasten
 • Verzorgen van bijeenkomsten (voorbereiden van de zaal maar ook tijdens de meeting aanspreekpunt zijn en eventuele vragen/problemen oplossen)
 • Aannemen van de telefoon en waar mogelijk klanten verder helpen
 • Verzorgen van rondleiding aan potentiele klanten
 • Bijhouden van de algemene e-mail box
 • Bijhouden van ons planningsysteem en verwerken van reserveringen
 • Netjes en op orde houden van de locatie.

 • Naast de werkzaamheden vanuit onze organisatie is er ruimte, tijd en begeleiding voor opdrachten vanuit je opleiding. De functie geeft veel vrijheid en vraagt daarom een zelfstandige houding en verantwoordelijkheidsgevoel. Afhankelijk van je opleiding, interesses en kwaliteiten kan je ingezet worden op allerhande grotere projecten en vraagstukken voor een goede uitdaging.

  Competenties

  Open en gastvrije houding, zelfstandig, verantwoordelijkheid, probleemoplossend vermogen, creatief denken.

  Reageren

  Stuur een overtuigende motivatie-brief en je CV naar utrecht@igluu.nl.

  Contact

  Bel ons tijdens kantooruren.

  085 773 7703


  Of vul ons contactformulier in.

  Contact