Maak kennis met Igluu Onespace en DayspaceEen representatieve werkplek voor een aantrekkelijke prijs.

Maak kennis met Igluu OfficespaceEen professioneel kantoor dat met je meegroeit.

Maak kennis met Igluu MeetingspaceEen inspirerende ruimte op een centrale locatie.

Geplaatst door
|

Kom stage lopen bij Igluu

Per direct hebben we op onze vestiging in Utrecht een stageplek beschikbaar voor een enthousiaste stagiair. Steek jij graag je handen uit de mouwen? En vind je het leuk om mee te denken met de ontwikkeling van Igluu Utrecht? Lees verder en solliciteer.

Over Igluu

Igluu is de eerste aanbieder van flexibele werk- en vergaderplekken in Utrecht op de mooiste plek in de stad. Opgezet door 3 ervaren ondernemers die hun kantooromgeving, kennis en netwerk graag delen met anderen. Igluu is er voor de professionele ondernemer, op zoek naar een comfortabele en representatieve werkomgeving en dagelijks contact met gelijkgestemde ondernemers. De faciliteiten zijn modern en nieuw en de community manager ziet er op toe dat alles perfect verzorgd is.

Op dit moment zijn er drie vestigingen (Den Haag, Eindhoven en Utrecht). In Utrecht is het concept begin 2009 begonnen, dit is tevens ook de kleinste vestiging. Vervolgens zijn al snel grote vestigingen in Den Haag en Eindhoven geopend.

Werkzaamheden

Je bent werkzaam op de locatie in Utrecht. Je bent medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de locatie. Vaak ben je bezig met website updaten, concurrentie- en prijsonderzoeken, mailcontact met potentiële klanten, rondleidingen geven en huurders van vergaderruimtes gastvrij ontvangen. Je bent hier werkzaam samen met de locatiemanager of directie.

Naast de werkzaamheden vanuit Igluu is er ruimte en tijd voor opdrachten vanuit je opleiding.

Competenties

Sociale vaardigheden, theoretische (economische) kennis, probleemoplossend vermogen, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Reageren

Stuur een overtuigende motivatie-brief en je CV naar Ingrid Vijfhuizen.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

Igluu bel 085 773 7703

Of vul ons contactformulier in.

Contact