Igluu Nieuws

The Hospitality Group vestigt zich in de Lichttoren

Geplaatst door
|

Sinds 1 september houdt The Hospitality Group kantoor in de Lichttoren, een modern catering organisatiebureau met haar oorsprong in Maastricht.

Yannic Stortelder vertegenwoordigt The Hospitality Group in de regio Eindhoven en legt uit waarom voor Igluu is gekozen.

“De directe aanleiding om op zoek te gaan naar een flexplek in Eindhoven is de groei van THG en de goede ervaring in Amsterdam in een soortgelijk concept. Zoals het woord ‘flexplek’ al doet vermoeden is voor ons met name de flexibiliteit erg belangrijk. In het verleden hebben we al regelmatig moeten verhuizen vanwege groei en veranderende wensen aan de werkplek. Een plek als Igluu is daarom uitermate geschikt.”

“Elke dag komen we weer met plezier aan op onze werkplek. Het is een fijne en inspirerende omgeving waar we graag zijn. Igluu is heel ruim opgezet en heeft een moderne en professionele uitstraling. Dit laatste is voor ons belangrijk omdat we graag relaties uitnodiging om bij ons op kantoor te komen. Vanaf de eerste dag hebben wij het erg naar onze zin bij Igluu; de prettige sfeer en de aanspraak onderling is erg fijn. We zien er naar uit de mensen hier beter te leren kennen. En wie weet kunnen we wat betekenen voor de leden van Igluu in de verzorging van evenementen.” 

The Hospitality Group kenmerkt zich door creatieve en originele concepten en richt zich zowel op de particuliere als zakelijke markt. Kijk gerust op de website van de The Hospitality Group om een beeld te krijgen van hun eerdere evenementen. Je kunt Yannic Stortelder en zijn collega dagelijks vinden bij Igluu Eindhoven. Altijd in voor een praatje en graag bereid om uw bedrijf te ondersteunen in de organisatie of uitvoering van uw volgende evenement!

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven