Vergaderen in een galerie is bij voorbaat bijzonder!

Anders vergaderen bij Igluu Utrecht en Galerie SanaaIgluu biedt in samenwerking met Galerie SANAA de mogelijkheid om vergaderingen te organiseren in een galerie tussen de kunst!

Deze unieke vergaderruimte met de naam “ArtSpace” bevindt zich in de Galerie van SANAA, gelegen in hetzelfde pand als dat van Igluu Utrecht. Een mooie lichte ruimte op de begane grond waar regelmatig nieuwe werken worden gepresenteerd van Afrikaanse en/of Nederlandse kunstenaars.

Vergaderruimte ArtSpace is geschikt voor groepen van 10 tot 60 personen en kan gebruikt worden voor verschillende bijeenkomsten. Denk aan vergaderingen, heidagen, (netwerk) borrels of presentaties.

Wil je meer weten over deze vergaderuimte of over de andere zalen die Igluu ter beschikking heeft, neem dan contact met ons op per mail of bel ons op 085 773 7703 (optie 1). We helpen je graag.

ArtSpace biedt diverse mogelijkheden

ArtSpace is een grote vergaderruimte waarin verschillende opstellingen mogelijk zijn. Van een knusse werktafel voor 10 personen, tot en met een grote board-room opstelling voor ruim 20 personen. Ook voor plenaire sessies, trainingen en presentaties is de ruimte meer dan geschikt. In dat geval kunnen er makkelijk 50 tot 60 personen deelnemen.

En wat dacht u van een gezellige borrel of leuke receptie tussen de kunst? Mochten uw gasten het op prijs stellen dan behoort ook een deskundige toelichting op de aanwezige kunst tot de mogelijkheden. Bijzonder toch?


ArtSpace vanaf € 49

  • Type Groepen
  • Personen max. 50
Direct aanvragen

Wil je meer weten over deze zaal of over de andere vergaderruimtes die Igluu ter beschikking heeft, neem dan contact met ons op per mail of bel ons op 085 773 7703 (optie 1). We helpen je graag.