Maak kennis met Igluu Onespace en DayspaceEen representatieve werkplek voor een aantrekkelijke prijs.

Maak kennis met Igluu OfficespaceEen professioneel kantoor dat met je meegroeit.

Maak kennis met Igluu MeetingspaceEen inspirerende ruimte op een centrale locatie.

OneSpace: een flexibele werkplek

Een flexibele werkplek en meer


Igluu OneSpace en Igluu DaySpace zijn er speciaal voor professionals met ambitie. Huur je een flexibele werkplek bij Igluu, dan deel je je werkomgeving met tekstschrijvers, vormgevers, webdevelopers, en andere ervaren kenniswerkers die net als jij serieus aan de weg timmeren. Professionals die gaan voor kwaliteit en die open staan voor nieuwe contacten. Een coworking community noemen we dat bij Igluu.

Klik op een van de foto’s voor een impressie van de werkplekken in Den Haag, Utrecht of Eindhoven.


Coworking?


Coworking is niet alleen leuk, je wordt er ook extra productief van. Het enthousiasme van de mensen om je heen werkt aanstekelijk en een praatje met andere ‘bewoners’ levert verfrissende inzichten en ideeën op. Bij Igluu zijn al heel wat samenwerkingsprojecten en collectieven ontstaan. Er worden regelmatig workshops, themaborrels en andere netwerkactiviteiten georganiseerd.De OneSpace en DaySpace werkplekken bij Igluu zijn smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien: van comfortabele stoelen, een snelle draadloze internetverbinding en een professionele A3-laserprinter tot verse koffie, kluisjes en een koelkast voor je lunch.

Mijn netwerk is de afgelopen jaren flink gegroeid bij Igluu.
Luuk, LUKE-NewMediaJe kunt plaatsnemen waar je maar wilt: aan een van de ruime tafels met collega-professionals, op een stiltewerkplek of zelfs op het dakterras. Igluu beschikt over representatieve vergaderruimtes en spreekkamers waar je klanten kunt ontvangen. Ook zijn er belhokjes waar je ongestoord kunt telefoneren.

Met een DaySpace of OneSpace abonnement kun je gebruik maken van de werkplekken en vergaderruimtes bij alle vestigingen van Igluu. Printen, wifi, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. Meer weten over de kosten? Bekijk onze tarievenlijst.


Onze klanten aan het woord

We hebben veel enthousiaste klanten die je graag vertellen welke toegevoegde waarde zij dagelijks ervaren bij Igluu. Een aantal reacties vind je hieronder. Lees de testimonials door en ontdek de overeenkomsten met jouw bedrijf. Wil je meer weten? Neem dan direct contact met ons op.


Mijn netwerk is flink gegroeid

  Luuk de Bie, Luke-newmedia

“Igluu past in het artistieke karakter van Utrecht, en bij mij als creatieve ondernemer. Het is een leuk pand met hip ingerichte werkplekken. Minstens zo belangrijk zijn de rust, de inspiratie en de aanspraak die ik in en rondom Igluu vind.

Een paar jaar geleden werkte ik nog vanuit mijn zolderkamer thuis en miste ik interactie met anderen. Bij Igluu zit tussen gelijkgestemde ondernemers. Er is altijd wel een collega aan wie ik mijn ideeën kan voorleggen en die dan even met me mee wil denken. Leuk en nuttig tegelijk.

Mijn netwerk is de afgelopen jaren flink gegroeid. Igluu-collega’s zoeken vaak in-huis naar een advies of klus en koppelen elkaar ook weer aan hun relaties. Dat heeft me al heel wat nieuwe klanten en opdrachten opgeleverd.

Igluu is voor mij kantoor en tweede thuis ineen.”

Luuk de Bie, Utrecht
LUKE-NewMedia

Werken gaat hier als vanzelf


Ramon de Meijer, De Recruiter

“Het succes van een ondernemer valt of staat met een fijne werkplek. Die heb ik gevonden bij Igluu. Alle voorzieningen die ik nodig heb – van internet tot printer, en van verse koffie tot beveiliging – zijn aanwezig en goed geregeld. Ik heb hier zelfs een goede vormgever gevonden die er voor gezorgd heeft dat mijn website snel live kon gaan.

Recruiter zijn is een solitair bestaan: je bereidt in je eentje gesprekken voor en bent vaak onderweg. Dat maakt een sociale werkomgeving extra belangrijk. Bij Igluu vind ik altijd wel iemand om een praatje mee te maken. Tegelijkertijd is het er rustig genoeg om me te concentreren op mijn werk. Sterker nog: het werken lijkt hier als vanzelf te gaan.

Ik voer bij Igluu regelmatig gesprekken met kandidaten en krijg van hen veel positieve reacties. Ze vinden de sfeer hier ongedwongen. Is er eens geen vergaderruimte beschikbaar, dan wijken we uit naar een van de leuke tentjes om de hoek. Keuze genoeg hier in de Utrechtse binnenstad.”

Ramon de Meijer, Utrecht
www.derecruiter.nu

Ik kan mij nu beter concentreren op mijn ambities als ondernemer

  Ellen van Steekelenburg, De Vonkenfabriek

“Toen de kinderen nog klein waren, vond ik het praktisch om thuis te werken. Dat hield op toen ze groter werden en op onregelmatige tijden thuis kwamen. Ook vond ik het niet professioneel meer om thuis mensen te ontvangen. Ik wilde de deur uit en collega-ondernemers op een neutralere plaats ontmoeten.

Igluu is voor mij de juiste plek voor de doorstart van mijn bedrijf: mooie werkplekken, afwisselende werkruimtes en sociale, dynamische mensen om me heen. Doordat ik werk en privé nu gescheiden houd, kan ik me beter concentreren op mijn ambities als ondernemer.

Ik heb bij Igluu mensen leren kennen die mij helpen met het structureren en positioneren van mijn bedrijf. Ik voel mij hier goed, kan collega-ondernemers prettig ontvangen en weet zeker dat ik wil doorgaan op deze weg.”

Ellen van Steekelenburg, Den Haag
De Vonkenfabriek

Igluu biedt de professionele werkomgeving die ik zocht

  Robin Storms

“Igluu biedt mij een representatieve werkplek met alles er op en er aan. De ambiance is prettig, met een smaakvolle inrichting, goede faciliteiten en ‘collega’s’ waarbij ik me thuis voel. Kortom, de professionele werkomgeving die ik zocht voor mijn bedrijf.

Ik ben nog maar kort lid bij Igluu, maar verwacht dat ik hier op termijn veel interessante contacten ga leggen. Gasten die ik hier ontvang, reageren enthousiast. Dat alles maakt dat ik hier elke dag met veel plezier kom.”

Robin Storms, Eindhoven
Storms International Property Services


Meer weten over OneSpace en DaySpace?

Bekijk hier de prijslijst of neem contact met ons op.

Haak aan bij onze online community


Igluu is ook op de sociale media actief met posts, discussies, foto- en video-materiaal. ‘Follow us’ op Twitter, ‘like us’ op Facebook, ‘join us’ op LinkedIn en haak aan bij onze online community.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

home-contact-telefoonnummer-2

Of vul ons contactformulier in.

Contact

Een abonnement

Abonneren op een werkplek? Dat kan! In deze video leggen we het uit.

Igluu OneSpace flexibele werkplek de voordelen

De voordelen

  • Turn Key
  • Vergaderen en lounge
  • Centrale locatie
  • Tussen winkels en horeca
  • Historisch pand
  • Bruisende werkomgeving
  • Zakelijk netwerk
  • Parkeergelegenheid
  • Community manager
  • Flexibele huurtermijnen

Foto impressie

Bekijk de beelden en overtuig jezelf.

Igluu OneSpace flexibele werkplekken impressie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven