Frank van der Geld, Lichtstad Advocaten'Ons kantoor is professioneel en modern, de sfeer open en ontspannen.'

Pierre van Lamsweerde, Nordeon'bij Igluu vonden we het kantoor met de juiste klasse en uitstraling'

Annemiek Smit, Woonz'de uitstraling, de sfeer en de service bij Igluu zijn precies wat we zochten'

Het perfecte kantoor voor ondernemers met ambitie.Bel voor meer informatie 085 773 7703

Het perfecte kantoor voor ondernemers met ambitie.Bel voor meer informatie 085 773 7703

Het perfecte kantoor voor ondernemers met ambitie.Bel voor meer informatie 085 773 7703

Het perfecte kantoor voor ondernemers met ambitie.Bel voor meer informatie 085 773 7703

Luxe kantoorruimte in een dynamische werkomgeving

  Met Igluu OfficeSpace huur je een luxe kantoorruimte in een dynamische werkomgeving. Igluu, pionier in coworking in Nederland, fungeert als uitvalsbasis voor professionals met ambitie. Door de open en ruime indeling komen coworkers en bezoekers van Igluu elkaar in de wandelgangen tegen. Dat mondt regelmatig uit in succesvolle (gelegenheids)formaties en onderlinge opdrachten.

Enthousiaste geluiden van onze huurders

We hebben veel enthousiaste klanten die je graag vertellen welke toegevoegde waarde zij dagelijks ervaren bij Igluu. Bekijk onderstaande video en lees de testimonials.

Igluu OfficeSpace kantoorruimte de voordelen
Wil je meer weten? Vul je gegevens in en een van onze OfficeSpace experts belt je graag even op!
Contact Form

 
 

Flexibel huren

Huur je een OfficeSpace kantoorunit bij Igluu, dan betaal je alleen voor de werkplek(ken) en faciliteiten die je op dat moment gebruikt. Dat is ideaal als je organisatie aan het groeien is of als jouw bedrijf medewerkers een extra werkplek wil bieden, naast een bureau op kantoor of thuis. De huurtermijnen zijn flexibel en bieden de mogelijkheid om na verloop van tijd door te schuiven naar een grotere of kleinere ruimte. Klik op een van de foto’s voor een impressie van de kantoren in Den Haag of Eindhoven. De kantoorunits zijn modern en stijlvol ingericht, met royale, gedeelde voorzieningen. Zo kun je gebruik maken van diverse ruimtes om klanten te ontvangen, te vergaderen, trainingen te geven of events te houden. De community manager van Igluu is dagelijks aanwezig en zorgt dat alles in het pand op rolletjes verloopt. Desgewenst voorzien wij de kantoorunits van meubilair en bieden wij oplossingen op het gebied van telefonie en datanetwerk.

Onze klanten aan het woord

We hebben veel enthousiaste klanten die je graag vertellen welke toegevoegde waarde zij dagelijks ervaren bij Igluu. Een aantal daarvan vind je hieronder. Lees ze door en ontdek de overeenkomsten met jouw bedrijf. Wil je meer weten? Neem dan direct contact met ons op.

We konden meteen aan de slag

  Liesbet DeRouck, BroadBean “Ik werkte vanuit huis, maar toen ik mijn eerste Sales medewerker had aangenomen werd het tijd voor een echt kantoor. Het sociale aspect van Igluu – tussen de bedrijven door even sparren met mensen of een praatje maken in de hal – sprak me meteen aan, net als de goede voorzieningen en de flexibele service. We zijn binnen anderhalf uur verhuisd. Om 9 uur begonnen we met inpakken en om 10.30 uur konden we al aan de slag in ons nieuwe kantoor. Alles was geregeld, van internet tot telefoonaansluiting en meubilair. Ons kantoor wordt elke dag netjes schoongemaakt en extra’s, zoals de catering voor onze openingsborrel, worden snel geregeld. Sinds ik bij Igluu werk heb ik minder zorgen. Daardoor kan ik me beter focussen op mijn werk. Ook onze klanten en partners zijn laaiend enthousiast. Broadbean blijft hier nog wel even.” Liesbet De Rouck, Den Haag www.broadbean.com

De Lichttoren heeft een eigen gezicht

  Frank van der Geld, Lichtstad Advocaten

“We waren bij het eerste bezoek aan Igluu meteen verkocht. De Lichttoren heeft een eigen gezicht en past bij het beeld dat wij als Lichtstad Advocaten willen neerzetten. De inrichting van ons kantoor is professioneel en modern, de sfeer open en ontspannen. Cliënten voelen zich hierdoor op hun gemak. Ook wij zelf voelen ons thuis. We vonden al heel snel aansluiting bij de community van ondernemers die bij Igluu werken.

We weten uit eigen ervaring hoeveel werk en geld het kost om zelf een kantoorpand te onderhouden. Daar hebben we nu geen omkijken meer naar: Igluu regelt alles wat we nodig hebben voor ons kantoor. Werken in de Lichttoren geeft ons veel energie.” Frank van der Geld, Eindhoven Lichtstad Advocaten

Onze klanten zijn onder de indruk van ons kantoor

  Annemiek Schut, Woonz “Ik werkte samen met mijn collega Mirjam vanuit een kantoor aan huis. Dat ging prima totdat we personeel wilden aantrekken. Op zoek naar een professionele, inspirerende werkomgeving kwamen we algauw terecht bij Igluu. De uitstraling, de sfeer en de service bij Igluu zijn precies wat we zochten. Aan alle voorzieningen die een ondernemer nodig heeft, van vergaderruimtes tot professionele Xerox kleurenprinter, internetverbinding en de organisatie van netwerkbijeenkomsten, is gedacht. We mogen er onbeperkt gebruik van maken, tegen een all-in prijs. Dat is uniek bij het huren van een kantoorruimte. We zijn ook enthousiast over het kleinschalige en ongedwongen karakter van deze werkomgeving: leden en huurders kennen elkaar en zijn altijd bereid elkaar te helpen. De onderlinge contacten leiden tot nieuwe samenwerkingsverbanden en gezamenlijke opdrachten. Zo schakelen wij regelmatig Igluu-collega’s in voor PR- en marketingadvies. Onze klanten zijn onder de indruk van deze werkomgeving. Dat is voor ons een extra motivatie om een succes te maken van ons bedrijf / te groeien.” Annemiek Schut, Den Haag Woonz.nl
 
Momenteel bieden wij OfficeSpace kantoorruimte aan in onze vestigingen in Eindhoven en Den Haag. Eindhoven – De kantoorunits variëren in grootte van 20m2 tot 400m2 en bevinden zich in de historische Lichttoren. Daarmee ben je verzekerd van een toplocatie in het hart van de stad, en van een werkomgeving die bruist van de ondernemingslust. Den Haag – De kantoorunits variëren in grootte van 20m2 tot 100m2 en bevinden zich in het karakteristieke voormalige hoofdkantoor van Billiton aan het Louis Couperusplein. Een toplocatie in het centrum van de stad.

Meer weten over OfficeSpace?

Je huurt al een OfficeSpace kantoorunit vanaf € 350 per werkplek per maand (exclusief BTW). Printen, draadloos internet, verlichting, verwarming, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. Wil je deze kans niet missen neem dan direct contact met ons op.

Haak aan bij onze online community


Igluu is ook op de sociale media actief met posts, discussies, foto- en video-materiaal. ‘Follow us’ op Twitter, ‘like us’ op Facebook, ‘join us’ op LinkedIn en haak aan bij onze online community.

Beschikbare Units

Klik op een van onderstaande foto’s voor meer informatie.

Beschikbare kantoorruimte Igluu Eindhoven

Meer info over kantoorruimte in Eindhoven
Beschikbare kantoorruimte Igluu Den Haag

Meer info over kantoorruimte in Den Haag

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

BROCHURES

Wil je meer weten over onze kantoor-units? Download dan onze brochures.

brochure-kantoor-ruimte-igluu-eindhoven
EINDHOVEN
brochure-kantoor-ruimte-igluu-den-haag
DEN HAAG

De voordelen

  • Turn Key
  • Vergaderen en lounge
  • Centrale locatie
  • Tussen winkels en horeca
  • Historisch pand
  • Bruisende werkomgeving
  • Zakelijk netwerk
  • Parkeergelegenheid
  • Community manager
  • Flexibele huurtermijnen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven