Igluu Nieuws

WissemaGroup kiest Igluu Den Haag als nieuwe uitvalsbasis

Geplaatst door
|

Februari 2012 | Den Haag | Sinds kort is onze Haagse community uitgebreid met een enthousiaste groep medewerkers van de WissemaGroup.

De WissemaGroup begeleidt ondernemingen, overheden en instellingen in organisatie- en veranderingsprocessen in de meest ruime zin. Recent gingen zij op zoek naar een alternatief voor de eigen kantoorvilla. Eenmaal in contact met Igluu werden ze zeer enthousiast over de mogelijkheden die wij ze kunnen bieden.

De adviseurs van de WissemaGroup hebben zich inmiddels geinstalleerd in de office units op de 4e etage. Maar zij maken uiteraard ook gebruik van onze vergaderruimten, flexwerkplekken en – niet te vergeten – het dakterras.

Net als de andere Igluu leden staan ze open voor nieuwe contacten en een gezellig praatje. Ben je in de Igluu en kom je ze tegen, aarzel niet om ze even aan te schieten.

Uiteraard zijn wij heel erg blij met de komst van de WissemaGroup en zijn we minstens zo enthousiast over hun komst als de mensen van de WissemaGroup zelf. Wij heten hen van harte welkom en verheugen ons op deze waardevolle uitbreiding van onze community.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven