Igluu Nieuws

Workshop : hoe vergroot ik de bekendheid van mijn merk?

Geplaatst door
|

Donderdag 2 juni 2016 | Igluu Eindhoven | Workshop : hoe vergroot ik de bekendheid van mijn merk? | start : 16.30 – 17.30 uur met aansluitend een borrel | kosten : geen | inschrijven : email Kim vanKasteren of bel met 085-7737703 (optie #3)

Hoe zorg je ervoor dat een potentiële klant bij jou aanklopt en niet bij een ander? Zichtbaar zijn als bedrijf – en dan vooral op een goede manier – is daarbij essentieel. Maar wat is zichtbaarheid dan? Hoe kun je daar aan werken? Hoe pak je dat aan? En hoe doe je dat op een manier die ook voor een drukke professional / ondernemer behapbaar is?
Showreel_2016_on_Vimeo

Marc-Antony Taminiau van August & Louis kan je tijdens de workshop aan de hand van een aantal simpele stappen op weg helpen. Daarbij zal hij ook verschillende praktijkvoorbeelden behandelen, waaronder de “Volvo Ocean Race”. Uiteraard is er volop ruimte voor vragen en discussie. Het belooft een interessante en waardevolle sessie te worden.

DETAILS

2 juni 2016
Igluu Eindhoven
Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven
16.30 – 17.30 u

Kosten
geen

Inschrijven
Kim vanKasteren of bel met 085-7737703 (optie #3)

De workshop vindt plaats op donderdag 2 juni van 16.30 tot 17.30 bij Igluu Eindhoven. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje nog even na te praten. Deelname is gratis, maar je moet je wel even aanmelden kim@igluu.nl. TIP: neem een introducee mee (wel even aanmelden)!

Over August & Louis
Video- en content-marketing helpt enorm met zichtbaar zijn en het juiste verhaal vertellen. Door te vertellen waar je mee bezig bent komt de klant erachter dat je die klant kunt helpen. August & Louis helpt je bij dit proces, zowel qua inhoud van de boodschap als het maken ervan, in video, in presentaties, social en web. Check de video en website van August & Louis.

`

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven