Workshop Integere online marketing + opening dakterras

Geplaatst door
|

Dinsdag 30 mei 2017 | Igluu Utrecht | Workshop : integere online marketing + opening dakterras | start om 16u met aansluitend een borrel op dakterras tot uiterlijk 19u | kosten : geen | inschrijven via deze link

Bij Igluu Utrecht organiseren we een leuke bijeenkomst voor professionals die iets willen opsteken over integere online marketing. Uiteraard sluiten we deze workshop af met een drankje en een hapje. Deze keer op ons vernieuwde dakterras! Wij vinden het leuk als jij ook langskomt.

hennie-tibben

INTEGERE ONLINE MARKETING

Integere marketing, wat is dat nou weer? Is dat überhaupt wel mogelijk, online? Voor welk type ondernemer is het heel geschikt? Hoe ver kun je gaan in jouw beroep en branche? Hoe doe je dat zonder jezelf en je klanten te verloochenen?

In drie kwartier beantwoordt Hennie Tibben deze vragen in een interactieve workshop met tips, voorbeelden, dilemma’s, antwoorden en inspiratie. De workshop start om 16:00 uur en wordt kosteloos aangeboden. Let op: er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in!
.

OPENING DAKTERRAS 2.0

De zomer komt eraan. Er is geen mooiere gelegenheid om het dakterras een make-over te geven en de start van de zomer te vieren. Graag nodigen wij jou uit om ons dakterras 2.0 te komen bewonderen en te netwerken met gelijkgestemde ondernemers.

Vanaf 17:00 uur ontvangen wij jou graag met een lekker hapje, drankje en een hoop gezelligheid.

MELD JE HIER AAN

hennietibben

Meer over de host van deze workshop: Hennie Tibben (1965) studeerde bedrijfskunde en gaf leiding in sales- en marketingbanen, vooral internationaal. In 2004 werd ze ondernemer, ook online. Ze werkt als trainer en coach met duizenden professionals: 1-op-1, in groepen en in programma’s zoals Je ideale werkweek, In 28 dagen je mailinglijst en lef boosten, G-School en Scoren met social media zonder gedoe. Ze is een reiziger én woonpionier: ze heeft haar droomhuis verkocht en spullen opgeruimd. Nu past alles in een rugzak, handbagage en 3m2 opslag. Hennie wordt in 2017 de eerste permanente bewoner van een designhuis van golfkarton.

`

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven