Igluu Nieuws

Xpertnet kiest voor het Igluu-community-gevoel

Geplaatst door
|

Den Haag, september 2014 – Recent heeft Xpertnet een kantoor betrokken bij Igluu Den Haag. De huiselijke sfeer en het community-gevoel gaven daarbij de doorslag.

Expertnet faciliteert de uitwisseling van kennis en expertise tussen top-managers van verschillende internationale organisaties. Enthousiaste en gemotiveerde managers delen op verzoek ideeen, inspiratie kennis en expertise met uw organisatie. Denk daarbij aan vakgebieden als marketing, communicatie, public relations en media. Xpertnet biedt kennis en expertise uit haar netwerk met top-managers aan in de vorm van lezingen, seminars of in-house trainingen.

bertjanvukkink Bert Jan Vukkink is directeur van deze organisatie en heeft bewust gekozen voor Igluu Den Haag ; „Het moderne zakelijke interieur en de huiselijke sfeer spraken mij direct aan. Ook de indeling van de algemene ruimte maakt het makkelijk om contact leggen met anderen. Er is hier veel meer een community-gevoel dan elders. Tel daar de uitstraling en ideale ligging van het pand bij op, dan is de keuze snel gemaakt. Ik ben hier op mijn plek.”

Voor meer informatie : Xpertnet.nl

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

085 773 7703


Of vul ons contactformulier in.

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven