Maak kennis met Igluu Onespace en DayspaceEen representatieve werkplek voor een aantrekkelijke prijs.

Maak kennis met Igluu OfficespaceEen professioneel kantoor dat met je meegroeit.

Maak kennis met Igluu MeetingspaceEen inspirerende ruimte op een centrale locatie.

Een zakelijk adres met uitstraling


Op zoek naar een professioneel kantoor op een toplocatie om je bedrijf te registeren? Bij Igluu kun je kiezen uit een van onze vestigingen in Eindhoven, Den Haag of Utrecht. Onze overeenkomst wordt geaccepteerd door de Kamer van Koophandel.

Igluu biedt in het centrum van de stad professionele werkplekken, kantoren en vergaderruimte aan talloze ondernemers die met elkaar zorgen voor een dynamische en bruisende omgeving. De perfecte locatie om jouw zakelijk adres te registreren.

BUSINESS ADDRESS

Looking for a vibrant and truly operational office to register your business? Our subscription is accepted by the Dutch Chamber of Commerce. You can select one of Igluu’s city centre offices in Utrecht, The Hague or Eindhoven.

Mail can be (scanned and) forwarded based on your requirements. Hotdesks, offices and meeting rooms are available to complete your professional presence in the Netherlands. Prices from only € 36 per month.

Call us today for more information on +31 85 773 7703 or contact us here.


Uiteraard kunnen wij er voor zorgen dat jouw zakelijke post wordt (gescand en) doorgestuurd. En mocht je je klanten of relaties bij Igluu willen ontvangen dan kan dat ook. Wij bieden perfecte lounge- en vergaderruimtes.

Een zaakadres bij Igluu / Igluu business address Een zaakadres bij Igluu / Igluu business address Een zaakadres bij Igluu / Igluu business address Een zaakadres bij Igluu / Igluu business address Een zaakadres bij Igluu / Igluu business address Een zaakadres bij Igluu / Igluu business address

Meer weten?

Meer weten over Igluu als zakelijk adres? Neem contact met ons op.

Haak aan bij onze online community


Igluu is ook op de sociale media actief met posts, discussies, foto- en video-materiaal. ‘Follow us’ op Twitter, ‘like us’ op Facebook, ‘join us’ op LinkedIn en haak aan bij onze online community.

Contact

Bel ons tijdens kantooruren.

home-contact-telefoonnummer-2

Of vul ons contactformulier in.

Contact

Onze Vestigingen

Igluu Eindhoven impressie

Igluu Eindhoven is gevestigd in de Lichttoren, onderdeel van het Witte Dame complex. Schuin tegenover Eindhoven CS, met parkeerplekken onder het gebouw en midden in het Eindhovense stadshart. Foto impressie.

Igluu Den Haag impressie

Igluu Den Haag ligt op een paar minuten fietsen van het centraal station. Om de hoek van de Denneweg, de chique winkelstraat van Den Haag. Foto impressie.

Igluu Utrecht impressie

Igluu Utrecht ligt in het historische centrum van de stad. Vlak bij de Dom en midden in een bruisend gebied met veel leuke winkels en volop horeca. Foto impressie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws & events.

Inschrijven